Авторът на книгата Iconic Whiskey, публикувана в 26 страни и от петте най-разпространени книги за спиртни напитки в света, идва за Whiskey Fest Sofia 2022

Платена публикация

Whiskey Fest Sofia
Снимка: Whiskey Fest Sofia

Whiskey Fest Sofia 2022 ще се проведе в Sofia Event Centre в МОЛ Парадайс от 7 до 9 октомври в София. Специално за събитието в България ще дойде световно известният уиски и ром експерт Cyrille Mald. Той е посланик на Scotch Malt Whisky Society, съдия в европейски и световни състезания, главен изпълнителен директор на Rum Intelligence SAS, компанията организатор на International Sugarcane Spirits Awards.

Освен това е един от авторите на Iconic Whiskey, пътеводител за уиски от 447 страници. С изброените 1000 уискита, тази книга е публикувана в 26 страни и е от петте най-разпространени книги за спиртни напитки в света. По време на Whiskey Fest Sofia 2022, Cyrille ще проведе два майсторски класа, които ще се проведат на 7 и 8 октомври. Всеки желаещ може да се запише.

Whiskey Fest Sofia
Снимка: Whiskey Fest Sofia

Всеки посетител на Whiskey Fest Sofia 2022, който обиколи над 20 щанда в зала уиски и събере печати в своята книжка – гид ще може да участва в томбола, която ще се проведе в последния ден на фестивала. Голямата награда е пътуване до дестилерията на Jack Daniels в Линчбърг. 

Всеки закупил билет ще получи професионална уиски чаша и освен на множеството напитки, ще може да се наслади на атракции като коктейли от сухия режим на САЩ, мини голф с инструктор, пура бар, разнообразна храна и множество игри с награди.


Whiskey Fest Sofia от 7 до 9 октомври в Sofia Event Center. На събитието се допускат само лица над 18 години. Присъствието на деца с придружител няма да е позволено.

Билети: https://bit.ly/3x0z5uN

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти