7 продукта, с които да преживеете големите горещини

Платена публикация

7 продукта, с които да преживеете големите горещини
Снимка: Thinkstock

Широките усмивки на синоптиците не могат да разхладят големите горещини, които се очакват в близката седмица.

Но пък ние знаем как ще си спестите излизането в жегите и как да направите лятото си истински прохладно. А също така вкусно, разхладително и добре ухаещо.

Всичко се крие в магическата комбинация от думите „онлайн пазаруване от ebag”.

Платформата позволява да имате достъп до асортимент като в супермаркет, но без неудобната част на пазаруването – обикалянето по щандовете, опашките и носенето на тежките торби до вкъщи.

Докато спокойно се излежавате на дивана или кротко работите в офиса, можете да напълните виртуалната пазарска количка, да платите с карта и да изчакате доставката.

За да ви е още по-лесно, лятно и мързеливо, ви направихме списък за пазаруване с летни изкушения, всички до един с отстъпка.

1. Сладолед

През лятото калориите не се броят, нали знаете. Изберете любимите си вкусове, всички с намалени цени само до следващия четвъртък: ванилия - намалена от 6,29 лв на 4,59 лв, горски плодове - за 5,99 вместо за 7,29 лв или страчатела - също за 5,99 вместо 7,29 лв., настанете се удобно на сянка и с чиста съвест си хапнете.

2. Сьомга

Брускета и тъничко парче сьомга е истинско тържество за сетивата през лятото. Богата на омега-3 мастни киселини, с дъх на море и намигване за лукс. Това е сьомгата и нека бъде вашата вечеря.

Колкото до бюджета, ще спестите левче за всеки 100 гр., като платите 4,59 вместо 5,59.

3. Бяло вино  

Задължително изстудено, в красива чаша и осветено от залеза. Дори да сте в града, една такава „композиция“ ще сложи усмивка на лицето ви. Защото е лято и доброто настроение е неговия дрескод.

Цената му е също е приятно лятна – с Ebag.bg ще спестите 4,30 лв, защото ще купите онлайн виното само за 6,99 вместо за 11,29 лв.

4. Кисело мляко - Знаете ли, че има много чужденци, които харесват салата Снежанка, но не харесват таратор? Казват „Вие просто разреждате салатата с вода, странно е“. Е, сигурни сме, че ще им хареса и на тях, ако го опитат някъде по пладне в средата на август. За нас тараторът е суперхраната на лятото, а той без кисело мляко просто не може. А струва стотинки. 85 по-точно, вместо 1,05 лв.

С номер 4 слагаме край на хранителната част от списъка и продължаваме със стоките за дома. Това му е хубавото на Ebag – има всичко, от което едно домакинство се нуждае – от храната до перилните препарати и козметиката.

5. Гел за пране  - Когато дрехите изсъхват за броени часове, е грехота да не се възползваме от хубавото време и да изперем де що има текстил из къщата. Още повече, когато цената е намалена от 8,75 на 5.49 лв.

6. Душ гел - Човек помни най-добре ароматите. Създайте вашия летен ароматен спомен с подходящ душ гел, като например такъв с какао и кокос

Цената? И нея ще запомните – 2,69, а не 4, 79 лв.

7. И бира! - В края на списъка ни е оръжието за укротяване на изморени мъже. Казват, че колкото по-бързо мъжът намери студената бира в хладилника след работа, толкова по-малък е шансът да започне да мрънка за нещо. Така че, въоръжете се, струва само 75 стотинки (намалено от 0,89 лв).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти