5 трика за блестяща и силна коса

Платена публикация

5 трика за блестяща и силна коса
Снимка: Калмацин Форте

Всяка една жена иска да има дълга, блестяща коса, с която да впечатлява околните. Красивата коса е едно от най-важните неща, определящи външния вид на жената. Облечете най-хубавите си дрехи, но ако косата ви не е в добро състояние, всяко друго усилие да изглеждате добре ще бъде напразно.

Изтощената и падаща коса е един от най-често срещаните проблеми при жените. Пускаш косата си дълга с години, грижиш се за нея, но цъфтежът и късането остават на дневен план. Ето защо е важно да полагаме ежевневна грижа за здравето на косата си!

Има няколко основни стъпки, които трябва да следваме всеки ден, за да осигурим блестящата и силна коса, за която всички мечтаем:

Грижата за косата започва винаги от редовното посещение при фризьора

Подстригването е нещо необходимо освен за добрия външен вид, също и за здравето на косата. В забързаното ежедневие обаче не всяка жена има време да посещава своя стилист редовно. Това води до изхабяване и цъфтеж на косъма.

Погрижете се косата винаги да бъде хидратирана

Ежедневната топлинна обработка със сешоар и преси може да остави косата дехидтратирана. Това на свой ред намалява здравината на косъма и води до накъсване. Възстановяването на естествената хидратация води до повишаване на еластичността на косата, правейки я по-устойчива на външни влияния.

Помислете за начина, по който оформяте прическата си

Ако често връзвате косата си на стегнат кок или опашка, трябва да знаете, че това увеличава риска от накъсване на косъма и засилен косопад.

Решете косата си правилно

Като цяло е добре да избягвате пластмасата, за сметка на четките за коса с естествен косъм – той е по-мек и гъвкав, така че няма да причини накъсване.

Осигурете ежедневен прием на ценни минерали

Никаква външна намеса не може да замести истинската грижа за здравето. Здравата и блестяща коса зависи от баланса на минерали, най-ценните от които са калцият и цинкът. Калцият се бори с цъфтежа, а приемът на цинк намалява косопада и прави косата блестяща. Затова е важно да си набавяме тези минерали всеки ден.

Тук на помощ идва идва Калмацин Форте!

Калмацин Форте е мощна комбинация от калций, магнезий и цинк, обогатени с витамин Д за по-добро усвояване. Ежедневният прием на Калмацин спомага за осигуряване на небходимото дневно количество минерали за блестяща и силна коса!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти