Емоционален двоен финал на „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“ очаква феновете и на голям екран

NOVA сериал
Снимка: NOVA

Два от най-успешните български телевизионни сериалa в национален ефир ще отбележат своя звезден финал на 23 май в компанията на актьори, създатели и фенове.

► Теодора Духовникова за женската сила и актьорството: „Много години минаха, за да възприема себе си като артист“

Най-запалените почитатели ще могат да видят последния епизод на седмия сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от 19:30ч. и на „Дяволското гърло“ от 21:30ч. на голям екран в Cinema City, Mall of Sofia.

NOVA сериал
Снимка: NOVA

След седем запомнящи се сезона хитовият български медицински сериал ще продължи традицията, отбелязвайки финалния епизод със снимки, вълнуваща среща и дискусия с феновете. Малко по-късно всички, които следят със затаен дъх криминалния сюжет на „Дяволското гърло“, ще могат да проследят дългоочакваната развръзка на самия финал и да разговарят със звездния актьорски екип. Билетите за двете прожекции вече са в продажба.

„Този финал е по-специален от всякога, защото отбелязва успеха на две продукции, които по свой начин се свързаха дълбоко със зрителите на NOVA. За „Откраднат живот“ това е поредна среща, на която екип и фенове се превръщат в участници на една забележителна история, защото всички те я споделят и преживяват по време на сезона. “Дяволското гърло“ завладя аудиторията със силния криминален сюжет и невероятните картини от Родопите – за всичко това ще поговорим на живо на 23 май“, споделя продуцентът на двете заглавия на Дрийм Тийм и NOVA - Евтим Милошев.  

NOVA сериал
Снимка: NOVA

Финала на „Открaднат живот: Любовта лекува“ и „Дяволското гърло“ ви очаква на 23 май  – на голям екран и в ефира на NOVA.   

Прочетете още:

Теодора Духовникова за женската сила и актьорството: „Много години минаха, за да възприема себе си като артист“

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти