Edna.bg празнуваме рожден ден! Ето 12 факта за нас

Edna.bg празнуваме рожден ден! Ето 12 факта за нас
Снимка: iStock

В най-женския ден на годината - 8 март, сайтът от портфолиото на Нет Инфо Edna.bg отбелязваме своя 12-и рожден ден. И тази година аудиторията се довери на качественото съдържание на платформата, насочена към нежната част от обществото. Вдъхновен от празничния ден, екипът ни е подготвил специална изненада за своите читателки -  серия от интервюта с 12 успешни популярни дами, представителки на 12-те зодии, които ще разкрият доколко астрологичният им знак определя същността и характера им. Всички интервюта и още новини, свързани с астрология, ще бъдат достъпни в специалната категория „Написано в звездите“. 

Освен това екипът ни решихме да съберем 12 любопитни факта за нас и сайта ни:

1. За Edna.bg винаги е било от изключителна важност да представяме и разказваме историите на значими жени от света на музиката, киното, театъра, но и не само – в сайта ни вече можете да се вдъхновявате от дами, които са избрали нетипични професии, имат завладяващи истории, преминали са през тежки изпитания с финес и са истински пример за силата и значимостта на женската фигура в съвременното общество.
       
2. Винаги сме харесвали „На кафе“! И от тази година работим във все по-тясно сътрудничество с Гала и целия екип на предаването, като дори си имаме label “На кафе“ и ако случайно сте пропуснали най-интересните интервюта, рубрики и други любопитни новини от света на шоубизнеса, които са коментирани в предаването, то ние ще ви разкажем за тях!
       
3. От съвсем скоро стартирахме и своя видео рубрика – „Edna.bg пита...“, като там ще попадате на интервюта със звездни дами и експерти в различни области, които споделят качествена, достоверна и интригуваща информация с всички нас.
       
4. Edna.bg вече има нов главен редактор – Наталия Такова-Мазгарева, която има над 15-годишен опит в едни от най-големите печатни, ТВ и онлайн медии.

„За мен е истинско удоволствие да оглавя най-обичания женски сайт в България. С чудесния екип сме ви приготвили поредица от приятни изненади, свързани с любимото на всички ни женско дигитално пространство!“, каза тя.
       

5. Прекрасната Елизабет Астарджиева, която също се присъедини съвсем наскоро към екипа ни, започна да създава уникално съдържание и да развива още повече социалните мрежи на Edna.bg. Така нашите читателки и последователки не само във Facebook и Instagram, но вече и в TikTok се радват на свежо, завладяващо и разбира се – любопитно и полезно видео съдържание.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.
       
6. Знаете ли, че любимата ни Елиза Христакиева от нашия екип пък има афинитет към графичния дизайн? Благодарение на нея едни от най-красивите постове, на които попадате в социалните мрежи, са именно наши! 

7. Благодарение на Алексия Петрова и Елиза Христакиева Edna.bg предостави и ще продължава да предоставя на своите читателки допълнителна и интригуваща информация за любимите риалити звезди и лица на NOVA – едни от най-четените ни новини в сайта за предходната година са именно свързани с участници от „Игри на волята“ и интервюта с обичаните лица на телевизията.
       
8. През последната година Edna.bg имаше удоволствието да бъде организатор и домакин на четири тематични събития, като тях в светлината на прожекторите застанаха  популярни лица от света на журналистиката, известни дами инфлуенсъри, певици и актриси. За нас бе изключителна чест да бъдем топлата връзка и мост между успешни дами в различни сфери и нашите верни читателки.
       
9. По време на първото от поредицата събития “Напиши ми Edna… история” ви срещнахме с журналистите Галя Щърбева, Анна-Мария Конова и Вероника Димитрова. Трите дами разказаха за началото на професионалния си път, за трудностите, които срещат ежедневно в професията си и за това колко е важно да разкажеш добре една история.

10. На второто събитие "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" пък  специални гости бяха едни от най-популярните инфлуенсъри в България - Биляна Йотовска, Ева Веселинова и Мари Константин.  Събитието донесе безброй приятни срещи, искрени усмивки, звънки наздравици със свежи коктейли и много лятно настроение. 

11. "Историите на Edna жена: Думите в музиката" събра  едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова, които разказаха пред водещия Митко Павлов и публиката много интересни истории от професионалния и личния си път и повдигнаха завесата към тайните на успеха в света на музиката. 

12. А "Сценарият на живота" със Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова бе повод да си поговорим за магията на актьорската професия, за първите им стъпки в нея, за трудностите, за забавните и нелепи моменти, както и за важността на това изкуство. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти