Обновената серия Absolut Repair Gold поставя нов, златен стандарт в грижата за косата

Обновената серия Absolut Repair Gold поставя нов, златен стандарт в грижата за косата
Снимка: L"Oréal Professionnel

Обновената серия Absolut Repair Gold от Serie Expert е най-новото златно бижу в гамата продукти за грижа за косата L'Oréal Professionnel. Една от най-добрите и обичани серии е тук, за да постави нов, златен стандарт в професионалната грижа за коса.

Цели три нови висококачествени продукта са новите попълнения в серията, между които крем за топлинна защита на косата и иновативен мултифунционален спрей 10-В-1.

Златна киноа и пшеничен протеин са звездните съставки във всички продукти от гамата, а новата златна маска Aboslut Repair Gold е задължителният златен аксесоар за всички, които мечтаят за красива и възстановена по повърхността коса това лято.

Шампоанът за моментално възстановяване* на изтощена коса от серията Absolut Repair Gold със златна киноа и пшеничен протеин сега е с нова, още по-добра формула, която не утежнява косата.

Той почиства и възстановява* косата, като я оставя мека. Неразделна част от серията е балсамът, който моментално изглажда косата, придавайки невероятен блясък.

Две маски са част от обновената серия Absolut Repair Gold. Първата от тях е вече познатата и любима маска за моментално възстановяване* на изтощена коса с богата плътна текстура, подходяща за плътни коси, която прави косата моментално възстановена*, мека и блестяща.

Звездата на серията през юли и истинско златно бижу в нея е новата Златна маска за моментално възстановяване* на изтощената коса с лека, гелообразна текстура, подходяща за фина коса, която прави възстановяването* на косата истинско златно изживяване.

Разкрасяващият многофункционален спрей 10-В-1 без изплакване, който моментално преобразява косата и я предпазва от увреждане е също нов дългоочакван продукт от серията, който може да се нанася преди използването на топлинни уреди и предпазва косата от вредното въздействие на околната среда.

Финалният завършек в грижата за изтощената коса дава кремът за изсушаване Absolut Repair, който предпазва косата от увреждане и накъсване при топлинна обработка до 230°C**. С него косата е мека, блестяща и лесна за оформяне.

Снимка: L"Oréal Professionnel

Обновената серия Absolut Repair вече е във фризьорските салони L'Oréal Professionnel

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти