Създадено за Avène

Хроноактивен ритуал с антиоксиданти – за истински сияйна кожа над 30

avene
Снимка: Avene

Дългите партита, изтощителните часове пред компютъра и дългите лета, в които все още нямахме никакви ангажименти – това беше животът ни на двадесет и нещо години.

Благодарение на усилията и желанието ни да успеем в това, което обичаме, не се отнасяхме достатъчно грижовно за себе си.

Едва след 30-я ни рожден ден, когато ритъмът на живот най-сетне малко се успокои, успяхме да намерим време да се погледнем в огледалото.

И там видяхме повехнала кожа, първите бръчици и сивкавия тен, които по никакъв начин не отговарят на успехите и комфорта, в който живеем.

Затова приехме предизвикателството на Avène – да сменим начина, по който се виждаме в огледалото, за 3 месеца.

На помощ ни идва тяхната нова серия продукти за антиоксидантна грижа за кожата AVENE A-OXITIVE.

avene
Снимка: Avene

Това е уникална комбинация от активни съставки, с ефикасност през деня и през нощта.

Сутрешният ритуал включва Защитен антиоксидантен серум и Изглаждащ аква-крем.

Серумът e с деликатен аромат и немазен завършек, защитава кожата от вредните ефекти на оксидативния стрес.

Формулата комбинира действието на Защитен антиоксидантен комплекс с провитамини С и Е и GP4G - молекула, която подсилва и стимулира естествените защитни механизми на кожата и стимулира обновяването на клетките.

Всичко това е обогатено на Термална вода Avène - с хидратиращи молекули, които изпълват и дълготрайно хидратират кожата.

avene
Снимка: Avene

След нанасяне върху лице и шия, А-Oxitive серум осигурява гладка и защитена кожа. Първите бръчки и фини линии са намалени, тенът е свеж, кожата е сияйна и тонизирана.

Изглаждащият аква-крем видимо изглажда кожата и изравнява тена, благодарение на своите светлоотразяващи частици и лилавеещи перлени агенти, които балансират пропорциите на светлина и цвят.

Резултатът сияйна кожа с невидимо покритие - винаги готова за селфи!

Вечерната грижа включва нощен крем с пилинг ефект без аромат, който регенерира и детоксикира кожата, заличава първите видими признаци на стареене и ограничава вредите от оксидативния стрес.

avene
Снимка: Avene

Неговата богата текстура се разнася лесно върху кожата и оставя нежно усещане с немазен кадифен завършек.

Формулата съдържа обновяващ комплекс с ретиналдехид и провитамин Е, който стимулира клетъчната активност, изглажда текстурата на кожата, като я детоксикира и защитава от действието на свободните радикали.

Като допълнение е включено маслото от вечерна иглика, което е богат източник на мастни киселини и витамини, които подхранват и възстановяват баланса на кожата, с доказан ефект за свеж вид след събуждане. Наслаждаваме му се чрез изглаждащия околоочен крем.

Ден след ден, текстурата на кожата е по-фина, тенът е изравнен и сиянието е възвърнато, а първите бръчки и фини линии са изгладени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти