Създадено за dm

Жена-мечта – жена, която сбъдва мечтите си

Жена-мечта – жена, която сбъдва мечтите си
Снимка: iStock/Getty Images

Какво е да си жена? Да си нежна, разбираща и емоционална? Да знаеш кога да отстъпваш и кога да правиш решителна крачка напред? Да си адаптивна, сдържана, но и импулсивна и непреклонна? А не са ли това просто клишета? Та жена е... да си просто себе си и това, което правиш всеки ден.

Питали ли сте някога каква всъщност сте – не каква другите смятат, че сте? Ще се изненадате, ако попитате близките си какво виждат у вас и после го сравните с това, което само вие знаете за себе си.

Всяка от нас от време на време има нужда от откровен разговор със самата себе си, в който да си каже кое е наистина ценното и важното в живота ѝ. Светът изобилства от ролеви модели, трендове, постижения и битки и, колкото и предизвикателно да изглеждат те, истината е, че това са чужди постижения и битки, а не наши. Трендовете също рядко пасват на всички, а и много бързо стават скучни и еднообразни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dm Bulgaria (@dm_bulgaria)

Натискът да сме „като другите“, да отговаряме на общата тенденция и да следваме модерни философии – модни, естетични и всякакви други – е прекалено силен в днешно време и лесно увлича. Да следваш някого, да копираш стила и начина на живот е просто, но също така и скучно, и напълно лишено от индивидуалност.

Истинското предизвикателство е да сме верни на себе си, а това само звучи лесно – всъщност е малко самотен и труден процес и понякога изисква подкрепа. Затова и верига магазини dm са решили да подкрепят всички жени, които са поели по пътя към себеутвърждаването и изграждането на собствен стил. Да си различна всеки ден, да създаваш трендове, да се обличаш и гримираш така, както го усещаш, и да си най-важният инфлуенсър, когото следваш – това са четирите стълба, които поддържат нашата увереност и ни помагат да бъдем завършени, и за всеки един от тях dm ще ни помогне да го изградим възможно най-стабилно.

Всичко това може би звучи малко отвлечено, но всяка от нас може да го превърне в лична мисия още от днес. Ако се чувствате малко изгубени, ако имате нужда от фокусиране и заземяване, ако искате да се свържете със себе си, с вътрешната си енергия, талант и желания – може би точно днес е моментът да поставите началото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dm Bulgaria (@dm_bulgaria)

Застанете пред огледалото и се погледнете – безпристрастно и откровено. Имате ли собствен стил, или следвате нечий чужд? Ако е второто, време е да промените това и да оставите вашата индивидуалност да извира от тялото и душата ви. Без значение какъв стил ще следвате всеки ден, само едно е важно – той да е вашият собствен.

Ако обаче не знаете какъв е вашият стил или имате съмнения по въпроса, бюти консултантите на dm ще ви помогнат да го откриете. Веригата стартира кампания #питайdm, в рамките на която всяка жена може да попита това, което я интересува по различни теми, свързани с красотата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dm Bulgaria (@dm_bulgaria)

Не знаете какъв крем е подходящ за вашия тип кожа? Нямате идея какъв грим ще ви подхожда? Искате да ползвате само натурална козметика, но не знаете нищо за съставките? Търсите перфектната очна линия? Носите очила и имате нужда от специфичен вид грим? Консултантите на dm очакват вашите въпроси, които можете да зададете както във Facebook страницата на веригата, така и в Instagram, и да получите експертен персонален съвет.

От различни видове продукти и брандове до конкретни препоръки за всеки индивидуален случай, dm ви дава възможност да премахне някои от препятствията по пътя към изграждането на собствения ви, уникален стил. А с него у вас ще се роди и една нова жена – силна, със самочувствие и надарена с онова особено спокойствие, което е присъщо само на жените, които истински вярват в себе си. И вие може да бъдете от тях.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти