Създадено за Douglas и Beauty Zone

ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО: Празничен наръчник ( 7 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)

ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО: Празничен наръчник ( 7 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: Douglas

Готови ли сте за „най-хубавото време от годината“? Камбанки звучат в главите, коледни песни създават настроение по радиото и все по-често подпитваме близките си какво фигурира в списъка им към белобрадия старец. Без паника! Понякога коледният пазар може да доведе до главоболие и стрес, но от друга страна е начин да се позабавляваме.

Ключът към откриването на най-хубавия подарък, е да познаваш добре човека, за когото е предназначен. Това важи особено за представителките на нежния пол, които предпочитат изненадите. Ами сега - как да изберем това, което човекът иска, но да е неочаквано? Трудна, но не непосилна задача, особено с нашите красиви коледни идеи.

За любимия човек

Ароматни комплекти

а
Снимка: Douglas

Коледа е сезонът на комплектите и любимите ни марки обичат да ни изненадват и очароват с все по-богати и интересни предложения всяка година. Външният им вид, особено когато са опаковани и са под елхата, ни карат да чакаме 25-ти декември с трескаво нетърпение. А най-хубавото е, че те включват подаръци, които допълват основния продукт. Най-често това са лосион и душ гел за дамите, или пък афтършейв за господата. Богатите и луксозни несесери или чанти са също прекрасни подаръци, обогатяващи луксозните комплекти, а гримовете, добавени към парфюма, могат да задоволяват всеки каприз на любителките на красотата.

Комплекти грижа за кожата

комплект грижа за кожата
Снимка: Douglas

Скъпи господа, ако вече сте наясно кой е любимият козметичен продукт на вашата половинка, най-хубавият подарък, който може да й поднесете е комплект, в който освен него, ще има още малки изненади, които ще допълнят грижата й. А вие, мили дами, възползвайте се от момента да покажете на половинката си колко важно е да се погрижи за себе си и своето самочувствие, а защо да не го запалите и по своята любима марка? Така ще разбиете мита, че мъжете не разбират жените!

За запалените по макиажа дами

Любовта на жената към спиралата й може да се възпее в песен. Затова, ако познавате любителка на гримовете, със сигурност декоративната козметика ще фигурира в списъка й с желания към Дядо Коледа.

Най-желаната палитра

Douglas
Снимка: Douglas

Хитовата палитра тази година – „партньорът в красотата“ на всеки грим ентусиаст! А невероятната и луксозна кутия и компактността, съчетана с функционалност, я направиха нашият ней-желан подарък тази Коледа! Палитрата съдържа 60 цвята сенки, 12 червила и гланца за устни, 8 продукта за лице (пудри, хайлайтъри и ружове), черна спирала за мигли, черен молив за очи и молив за устни.

Четки за грим

четки за грим
Снимка: Douglas

Най-добрите приятели на декоративната козметиката са...аксесоарите, разбира се! Тази година комплектът с четки, който попадна под прожекторите ни е красив и същевременно практичен. Цели 6 четки за грим, които удовлетворяват всяка нужда и страхотен пауч за път в цвят бордо!

Комплект за очи

комплект за очи
Снимка: Douglas

С този очарователен комплект ще постигнете зашеметяващ и драматичен ефект. Сетът „изпълнява всички ваши желания“ – спиращ дъха обем, съблазнителна извивка и максимална дължина, благодарение на бестселър спиралата HAVE IT ALL и усъвършенства грима на очите с молива Intense Kohl.

За тези, които обичат да се глезят

Грим комплекти

а
Снимка: Douglas

А, за най-запалените дами по грима, комплектите от няколко продукта са любов от пръв поглед.

Сетове със спирала и молив ще са повече от прекрасен подарък, за още по-изразителни очи - за нежни или пък секси погледи. Комплекти с червила утоляват жаждата за разнообразни визии всеки празничен или ежедневен ден, поставяйки акцент върху устните.

За близките

Подаръци за всички от сърце

за всеки от сърце
Снимка: Douglas

Подаръците, които купуваме за Коледа не включват само най-близките ни (за чиято усмивка бихме направили всичко), a и редица приятели и познати, колеги и т.н., чиито вкус не ни е толкова познат или нямаме възможност да вложим много средства. Тук на „помощ“ идват подаръците, които са разделени по ценова категория. Както се казва – за всекиго по нещо. Да знаете, че пазарувате сигурно, а продуктите са качествени, е може би един от най-важните фактори при избора.

Ако горните причини не са били достатъчни, за да наминете през парфюмерии DOUGLAS & BEAUTY|ZONE или да посетите DOUGLAS.BG, ви подшушваме, че предстои BEAUTY WEEKEND във веригата и всички продукти ще бъдат с отстъпка от -15%, и -20% за притежателите на Beauty Card от 27-ти до 29-ти ноември!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти