Уверени и секси с бонбонено червени устни

Уверени и секси с бонбонено червени устни
Снимка: sxc.hu

Лилия Огнянова

Ако още не сте използвали ярко червило за устни, то в началото на новата година може да си позволите да експериментирате.

Яркото червило е знак за женственост и най-вече за решителност. Според психолозите, жените, които нанасят редовно на устните си червено червило, се чувстват сексапилни, уверени в себе си и има какво да кажат на околните. Те не се притесняват от вниманието, което привличат към себе си, даже напротив.

Така че, ако още не сте пробвали ярките червила, ви е крайно време да опитате.

Важно е да се отбележи, че има някои цветове, които е по-добре да отбягвате. Такива в момента са искрящото кукленско розово и лилавите цветове. Тъмно кафявите нюанси също не са препоръчителни, освен за мургавите дами. Цветът на червилото трябва да е съобразен с косата и кожата ви, но все пак не се притеснявайте да използвате червените цветове. Те се предлагат в изключително богата гама нюанси, така че ще имате избор.

Другото, което е добре да знаете като се захващате с ярките червила, е, че те се нанасят прецизно и с внимание и е добре да изберете по-качествен продукт, който няма да се разтича и размазва лесно.

Най-успешно ще се справите с нанасянето на консистенцията като използвате четка за устни. Може предварително да очертаете контур с малко по-тъмен от вашия цвят червило молив. Не трябва обаче, да си личи от къде е минал молива и да се превръщате в гротеска.

Не е нужно да удебелявате устните си повече от нормалния им размер, дори и да ви се виждат прекалено малки и тънки. Ярките цветове така или иначе ще привличат вниманието към устните ви.

За вечерно излизане червеното червило е особено подходящо.

Експериментирайте без да се притеснявате, чувствайте се уверени и красиви в себе си и не позволявайте на нищо да руши самочувствието ви.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент