Три "златни" аромата за новогодишната нощ

Реплика пред списание „Life“ от 1952 г., превръща Мерилин Монро в лице на последната кампания за Chanel N°5
Снимка: Chanel

Кристина Гочева

Срещата с добрия парфюм е като среща със стар приятел, не сте общували с години, а когато заговорите, сякаш времето спира и пак улавяте магията на общия език.

Това усещане събуждат трите ароматни предложения, които привличат вниманието в последните дни на 2013 г.

Горещата кампания на легендарния Chanel N°5 изважда от архивите на историята една  реплика, изречена от Мерилин Монро през 1952 г. пред списание "Life".

Откровен и остроумен отговор на провокативния въпрос - "Какво носи в леглото", към категоричния секссимвол от 60-те, превръща Монро в най-добрия посланик на аромата, заради откровеността на отговора – Chanel N°5.

Съживена от мистиката около аромата, днес репликата на най-желаната жена на XX век, отеква в ушите като мантра, която превръща легендата в реалност и напомня как ухае ароматното олицетворение на вечната женственост.

Парфюмеристът Франсоа Демаши отбелязва края на годината с нова интерпретация на J’adore, още по-отдадена на златото - от селекцията на материалите до композицията и цвета на есенцията.

В полетата на Грас с майска роза и жасмин, тупти сърцето и на J’adore L’Or, Essence de Parfum от Dior.

Реколтата е ексклузивно пазена за марката в Le Domaine de Manon - имение, менажирано от едно семейство в продължение на три поколения, което поддържа традициите на качеството в култивирането, събирайки жасмина и розата на ръка.

Благодарение на изключителната концентрация, консистенцията на аромата оставя копринена следа върху кожата.

Dolce & Gabbana интригуват с нови лимитирани ароматни версии на The One, режисирани в зашеметяваща кампания от майстора на психологическото въздействие Мартин Скорсезе.

Скарлет Йохансон и Матю Маконъхи се срещат в черно-бялата  фабула на Street of Dreams, за да споделят тържеството на красотата и италианската естетика, обсипано във великолепието на нотки бергамот и мандарина в съчетание с личи, праскова и бяла лилия, подсилени от амбра, ванилия и мускус.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти