Този сезон Ориентът е на мода

Този сезон Ориентът е на мода
Снимка: Личен архив

В какъвто и смисъл да използваме думата Ориент, тя винаги носи усещането за екзотика, мистичност и красота.

Това лято Ориентът отново е на мода не само посредством дрехи и накити, но и чрез рисунки по дамското тяло.

Ако искате да придадете екзотичен вид на кожата си, може да татуирате ориенталски елементи по тялото, без игли, единствено с красиво изрисувани лепенки.

Лепенките за ръце и крака, тип ориенталски татуировки, са в златно и сребристо. Те съчетават основните елементи слънце и цвете, свързани с красиви линии. Лепят се ръчно и издържат до седмица.

Защо Ориентът винаги присъства в модата?

Той е провокативен и носи усещане за екзотика. Символите също са доста благодатни за интерпретация и разгръщане на идеи.

Най-често рисунките се правят по дланите, китките и пръстите на ръцете. Те са цветни и за един миг грабват окото с големината и пищността си. Има рисунки, които започват от пръстите на ръката и стигат чак до лакътя.

Въпреки че ориенталските рисунки сами по себе си са достатъчно кичозни, обикновено се допълват със златни или сребърни гривни и пръстени.

Завладени от красотата на Ориента това лято, жената се превръща в същинска Клеопатра. Но вместо рисунки с къна, тя използва лепенките.

Разбира се, има и противници на модната тенденция. Според стилистката Антония Йорданова, екстравагантните татуси не са проява на вкус, а сляпо следване на общата вълна. С края на лятото ще отмине и манията с екзотичните лепенки.

Съветът на Антония към дамите е да следват собствения си стил и линия на дрехите, които подхождат най-добре на фигурата, настроението и мястото, където прекарват лятото.

Мили дами,радвайте се на слънчевите дни и с повишено внимание подбирайте дрехите и аксесоарите си. Не забравяйте, че естествената визия, подбрана с мярка и личен стил, е най-доброят вариант да покажете красотата си.

Певицата Гери-Никол също избра ориенталските лепенки за визията си в първия си клип:

Автор: Венелина Стоянова

Още по темата:

Срамните татуси на звездите

С какво е толкова ценна къната

Къната предпазва от злите сили

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти