Създадено за Lilly Drogerie

ТОП фаворити за зимна грижа за кожата ( 4 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)

ТОП фаворити за зимна грижа за кожата ( 4 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Ето, че и януари бавно, но сигурно настъпи и новата година стартира с обещания и повече надежда. Традиционно, в началото на годината посвещаваме времето си на планове и обещания за новата година, задаване на цели и създаване на трайни положителни навици в ежедневието. Нашият съвет е през този месец да се отпуснете и да презаредите батериите за това, което предстои, защото по този начин ще сте по-отпочинали и продуктивни. Започнете от грижата за себе си и тялото си, за да постигнете спокойствието и душевната харномия, които създават по-доброто АЗ. А как да го направите? Стартирайте с глезеща сетивата рутинна грижа за тялото през зимните месеци.

Ето кои продукти избрахме, за да задоволим капризите си у дома.

Спа процедурите у дома стартират винаги с банята. Топъл душ може да освежи съзнанието и да ви подготви за нови подвизи, като ви зареди. Започнете от душ гела.

VELNEA BODY Душ гел шам фастък и бадем, 400 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

Звучи много вкусно, нали? Но не се изкушавайте да го вкусвате! Знаем, на нас също ни се иска. А най-хубавото е, че това удоволствие не съдържа нито една калория, но пък зарежда, колкото качествен въглехидрат. Душ гелът с бадем и шам фъстък е специално създаден за ежедневна употреба от цялото семейство. С помощта на глицерин и витамин Е, той се грижи за кожата, а приятният му аромат е завладяващ.

VELNEA BODY Душ гел суит сенсейшън, 500 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

Иска ви се да сте на тропически остров, с коктейл в ръка и цвете в косите? Е, може да го направите и от собствената си баня, благодарение на душ гела от VELNEA, който е тропическо пиршество за сетивата. Насладата е гарантирана от сладкия аромат на красивото и екзотично Франджипани, а нежната формула създава дълготрайно усещане за свежест през целия ден.

След като сте се се спрели на своя душ гел, е време да подхраните кожата си. Но каква текстура да изберете – нежната на лосион за тяло или наситената на суфле? Е, с разнообразните формули на VELNEA, възможностите ви са многобройни.

VELNEA BODY Лосион за тяло ванилия и кокос, 400 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

Ванилията и кокосът са едни от най-предпочитаните аромати от дамите (и има защо). Представете си ги сега в комбинация! Експлозия от любими аромати се разстила нежно върху кожата и попива незабавно, оставяйки я мека и подхранена. Лосионът съдържа любимите съставки на кожата - пантенол, витамин Е, масло от шей и глицерин и може да го ползвате ежедневно.  

VELNEA YOUNG Суфле за тяло сандалово дърво, 250 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

А за почитателите на по-наситените текстури и дървесните нотки, суфлето за тяло е най-правилният избор. То сякаш се топи по кожата, като я успокоява и й придава мекота, гладкост и продължителна хидратация. А с помощта на глицерина и естествените антиоксиданти в състава му, кожата е успокоена и наситена с необходимата доза влага.

Избрахте ли вече своя съюзник за подхранена кожа през студените месеци? А защо не и повече от един? Винаги може да си направите разходка до любимата ви дрогерия Lilly, за да им се насладите на живо и да усетите аромата, който най-много ще пасне на вас и вашата кожа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти