Том Форд: "Мъжете трябва да ползват козметика"

Том Форд
Снимка: Getty/Images

Том Форд е едно от най-големите имена в света на висшата мода, а съвсем скоро списание "GQ" го обяви за най-добър дизайнер на 2013 година при раздаването на ежегодните си отличия "Мъж на годината".

Освен с елегантните си модели дрехи обаче, името на Том Форд отскоро се свързва и с козметиката за мъже.

Дизайнерът вече има дамска козметична линия, но като един далновиден бизнесмен, който е видял, че силният пол редовно посяга към козметичните продукти на своята нежна половинка и е решил, че това е златна мина.

Разбира се, Том Форд не е първият, който създава козметика за мъже, но определено неговите продукти се отличават с това, че са вдъхновени от личния опит на дизайнера.

Самият той споделя:

"Хората често ми казват, че имам красива кожа. Аз обаче полагам много грижи за нея. Използвам защитни кремове за кожа и разкрасяващи продукти."

Том Форд не крие, че темата с козметиката за мъже го вълнува силно и се е посветил на различни проучвания, за да може да предложи на клиентите си най-доброто.

Неговата козметична серия ще бъде създадена в съдружие с едно от най-големите имена в областта "Есте Лаудер".

Според Том Форд мъжете не трябва да пренебрегват грижите за външния си вид, а да се отнасят сериозно и да представят най-доброто от себе си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти