Маска за лице, специално предназначена за мъже

Маска за лице, специално предназначена за мъже
Снимка: Thinkstock

Отдавна мина времето, когато мъжката козметика се изчерпваше с крем за бръснене и одеколон.

Сега на пазара се предлага изключително голямо разнообразие от продукти, специално предназначени за мъже – като се почне от разнообразието от парфюми, шампоани, душ-гелове и се мине през лосионите за тяло, кремовете против бръчки и балсамите за устни.

Сега мъжете, които ползват асортимент от козметика, богат колкото този на приятелките си, ще бъдат зарадвани с още един продукт – специална маска за лице.

И докато се смяташе, че само дамите могат да се разхождат с ролки на главата и зелена маска на лицето, то вече и мъжете ще могат да правят същото, е, без частта с ролките, все още специално предназначени ролки за коса за силния пол няма.

Маската е специално таргетирана към мъжете и се предлага в два вариантасъживяваща епидермиса, която се отстранява чрез отлепяне и маска със соли от Мъртво море.

 

Производители твърдят, че тези продукти са готови да отговорят на нуждите на мъжете, чиято кожа е особено чувствителна поради ежедневното бръснене.

Според различни проучвания в последните години мъжете са започнали да отделят все повече време за външния си вид, както и да си купуват повече козметика.

Популярни личности като Дейвид Бекъм и Джъд Лоу насърчават тази тенденция, а Брус Уилис дори има своя колекция козметични продукти за мъже.

Разбира се, в добре поддържания външен вид няма нищо лошо, но определено би било малко странно и много забавно да видите партньора си намазан с маска за лице и с най-сериозното си изражение да изчака да минат няколко минути преди да отмие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти