Създадоха крем за лице с диаманти

Създадоха крем за лице с диаманти
Снимка: netinfo

Диамантите явно наистина са най-добрият приятел на жените.

Учени са установили, че скъпоценните камъни имат способността да забавят процеса на стареене и появата на първите малки бръчици.

Нов крем за лице се възползва от това откритие и съдържа микроскопични частички диамантен прах.

За момента над четири милиона са продадените бройки от 15-милилитровия скъпоценен крем.

Джудит Уилямс, бивша оперна певица и немска телевизионна водеща, е създателката на този крем. Той съдържа истински диамантен прах, който придава мекота и блясък на кожата, освен това спомага за увеличаване на колагена в кожата.

Според направените тестове, кремът успява да налами дълбочината на бръчките при редовна всекидневна употреба в рамките на един месец.

50мл от помадата струват близо 30 паунда.

Уилямс споделя, че е решила да работи с диамантения прах, защото е искала да създаде крем за лице, който комбинира в себе си наука и природни съставки.

Тя споделя:
"Важно е за мен кремовете ми да са достъпни за повече жени. Прекалено много козметични продукти са с надути цени и искам моят продукт да не е прекалено скъп."

Диамантената субстанция действа чрез насочване на съставките към дълбочината на епидермиса, където стимулира производството на колаген и предпазва от вредните влияния на слънчевите лъчи и околната среда върху кожата.

Кремът съдържа още важни пептиди и аминокиселини, чиято цел е да предотвратят разграждането на колагена и да изгладят фините бръчки.

Алис Харт-Дейвис (AliceHartDavis.com), експерт дерматолог, споделя, че изпитва известни съмнения към диамантения прах в крема за лице. Според нея останалите съставки, които са включени в помадата, биха били напълно достатъчни и добавянето на диамантени частици е чисто рекламен трик за по-високи продажби на продукта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти