Пак е есен и пак е време да споделим някой и друг моден възглед за живота

Съвети за щяло и нещяло
Снимка: netinfo

Християн Немски

С настъпването на всеки сезон родните и чужди сайтове и списания се ''избиват'' да ни убедят кое е модерно за следващото тримесечие и кое незабавно трябва да отиде за боклука на остарелите тенденции. Но само вие и никой друг е господар на своите разбирания за моден усет, колкото и (не)сполучлив да е той.

Като дамска секция няма как да оставим такъв тип статии настрана. Така че предлагаме на вашето внимание няколко идейки пък вие преценете коя е най-удачната за вас.

Книжки за оцветяване
Многото ярки цветове ще подействат контриращо на дъждовното време и настроение. Сега е слънчево, но няма да е все така занапред. Така че заредете гардероба си поне с един чифт джинси в жълто, червено, лилаво, розово или зелено, за да ви е по-шарено на душата.

Плод и зеленчук
Лятото отмина, но плодовите и флоралните елементи ще се задържат край нас и този сезон под формата на принтове по дрехите ни. Бъдете безстрашни и търсете все по-големи и забавни десени обрисувани с плодове и цветя.
Въобще привличащите вниманието шарки никога не излизат от класацията на предизвикателния външен вид.

Без кожа
Култът към кожените поли през есента ще става все по-очебиен за ужас на всички природозащитници. Някои харесват тази материя, други не, но в крайна сметка няма нищо по-субективно от модните предпочитания.

Плащеницата от Торино
С две ръце казваме ''Да'' на всякакви пончота и пелерини. Не стига, че топлят, ами и движенията с тях са ефирни като тези на Мая Плисецкая.

Лачените обувки на незнайния войн
Лачени боти и обувки под формата на пантофки не се крийте в ъгъла, а веднага излезте на показ из улици и тротоари. Дами, много внимавайте обаче със степента на лъскавост на лака, а освен това да не виждаме никакви камъни и позлати по обувките, че гледката тотално ще се урезили.

Вале Каро
Дрехите на каре май никак не са демоде. Дали са във вид на рокля, пола и панталон не е от важност, но с това предложение гръндж времената се завръщат през 2011-а.

Дължина до пода
Палтата и жилетките решиха да стигнат до пода този сезон, а носенето на толкова дълга дреха ще направи походката ви още по-самоуверена и грациозна. Само внимавайте да не се престараете, че току виж се е случило това.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти