Детство по кралски: Строгото правило на Кейт и Уилям за възпитанието на децата им

Принцът и принцесата на Уелс живеят според строги протоколи като старши кралски членове и нещата не стоят по-различно за трите им малки деца - принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на 9, и принц Луи, на 6.

Въпреки това, принц Уилям и принцеса Кейт също са създали свои собствени правила, когато става въпрос за отглеждане на потомството им с помощта на тяхната бавачка от колежа Норланд.

Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт

Колежът Норланд е британска образователна институция със седалище в Бат, Съмърсет. Колежът е специализиран в грижите за деца и е широко известен с престижното си обучение на бавачки, медицински сестри и други специалисти по грижи за деца, които работят по целия свят.

Говорейки с Netmums, обучената в Норланд бавачка и съ-домакин на подкаста The Sleep Mums, Сара Карпентър, разказа за правилата, с които са обвързани квалифицираните специалисти по грижи за деца.

Кралска родителска забрана

„За една бавачка от Норланд крещенето или повишаването на глас около нашите подопечни е напълно забранено и с право, тъй като това не позволява на децата да се чувстват овластени или подкрепени“, разкрива Сара.

Този подход без викове е и част от това, което кралските родители изискват от бавачките при възпитанието на децата им. Good Housekeeping съобщи, че контролирането на силата на гласа е строго правило в кралското домакинство, разкривайки, че комуникацията с младите принцове и принцесата се поставя на пауза, когато се повиши глас.

Също така се съобщава, че викането води до отстраняване от ситуацията и че Уилям и Кейт предпочитат да обсъждат емоциите с децата си на "диван за разговор".

Тази алтернатива означава, че емоциите на децата могат да бъдат извадени на показ. Самите Уилям и Кейт, разбира се, също спазват правилото без викове, което означава, че не си позволяват да крещят на децата си, нито децата им могат да крещят на тях или едно на друго.

Тази дума е забранена

Бавачката Сара Карпентър също сподели думата, която е забранена за употреба от бавачките, обучени в Норланд. Те нямат право да използват думата „глупав“, освен ако не е в безгрижен контекст като „Нека направим глупави физиономии“. 

Бавачките на Норланд поставят акцент върху действието, а не върху детето, когато използват отрицателна дума към тях.

Кралската бавачка Мария Тереза ​​Турион Борало

Джордж, Шарлот и Луи са отглеждани от родителите си с подкрепата на бавачката на Норланд, Мария Тереза ​​Турион Борало.

Мария се присъедини към семейство Уелс през 2014 г., когато те все още бяха херцог и херцогиня на Кеймбридж, и оттогава е забелязвана често на исторически събития като сватбата на принцеса Юджини с Джак Бруксбанк, когато тя се возеше в колата с шаферката принцеса Шарлот.

Мария също беше видяна да помага на принцесата на Уелс с принц Джордж на кръщенето на сестра му Шарлот през 2015 г., където беше забелязана да общува с покойната кралица Елизабет II.

Тайното споразумение между Хари и Уилям за децата в кралското семейство

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол