Създадено за L’Oreal Paris

Свежи за лятото: незаменимите продукти, които задължително да вземете с вас

Свежи за лятото: незаменимите продукти, които задължително да вземете с вас
Снимка: iStock/Getty Images

Хей, русалки! Убедени сме, че напоследък едно от най-важните ви занимания е да разглеждате оферти за лятната си почивка – дори не само за една. Веднага щом се затопли, всяка Edna от нас започва да пазарува, да планира, да спазва диети, да вади банските и още, и още…

Любовта на дамите към лятото е пословична, затова и тя върви в комплект с желание за перфектна визия. Ние сме убедени, че ще я постигнете, особено ако го давате по-свежо – и като излъчване, и като грижа за кожата. Всяка от нас иска да има толкова сияйна кожа, че да изглежда ослепително на всяко едно плажно селфи – при това без грим. Много е лесно – просто трябва да добавите Витамин C в рутинната грижа за кожата си – защото витамините не са запазени само за фреша! 

Снимка: iStock/Getty Images

Безценният витамин е тайната съставка за постигането на сияен, младежки блясък, защото е естествен антиоксидант, който може да спомогне за защитата на кожата от увреждане, причинено от UV лъчи, замърсяване и други външни агресори, причинени от околната среда. И не само – той спомага процеса за стимулиране на производството на колаген, което от своя страна прави кожата по-стегната и плътна. Не е ли страхотно?

Имате неприятни тъмни петна и неравен тен? Витамин C помага и за този проблем, който става особен видим и смущаващ през летния сезон. Благодарение на употребата му, тъмните петна избледняват, а тенът става по-бистър и равен, за да бъдете вие свежи като лимончета.

Снимка: L’Oreal Paris

Разбира се, правило номер едно при употребата на продукти с витамини или киселини, е да използвате слънцезащита – независимо от сезона! За наша огромна радост L'Oreal Revitalift Clinical е тук, за да ни удари едно рамо в мисията „супер тен“.

Чудодейният серум ще ви помогне да възстановите равновесието на кожата и нейния блясък, благодарение на мощна, препоръчана от дерматолози  формула. Новият серум Revitalift Derm-Grade 12% Vitamin C + E + Salicylic е формулиран с чиста и стабилна форма на Витамин С, за да се радвате на два пъти по-светла и три пъти по-гладка кожа след месец употреба.

Снимка: L’Oreal Paris

Освен чистия и стабилен Витамин С, формулата е подсилена с Витамин Е и салицилова киселина за максимална ефикасност. Изключителната комбинация е специално подбрана, за да предотврати и коригира сивкавия и неравномерен тен, да изглади текстурата на кожата и минимизира вида на порите, като същевременно коригира първите фини линии.

Снимка: L’Oreal Paris

С този чудесен летен (и не само) помощник ще се чувствате превъзходно в кожата си, без да прибягвате до тежки грим продукти, които да заличават притесненията, свързани с кожата ви. Споменахме, че е от изключителна важност да съчетавате серума и със слънцезащита, затова ви препоръчваме слънчевия представител на този отбор – Revitalift Clinical Daily Anti-UV Fluid SPF50+ с Витамин С, който се бори с вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи, които причиняват доста проблеми на кожата, включително стареене. Тази нова UV защита е хибридна – едновременно предпазва и се грижи за кожата ви. Текстурата му е ултралека, невидима и хидратираща, подходяща за всички тонове кожа. Използвайте го всеки ден - кожата ви ще ви благодари по-късно.

Снимка: L’Oreal Paris

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти