Седмицата на мъжката мода в Милано започва на 14 януари

За всеки вкус по нещо
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Седмицата на мъжката мода за сезон есен-зима 2012-2013 г. стартира в събота (14 януари) в Милано, като през четирите й дни ще бъдат представени колекциите на около 40 модни марки, а от най-популярните се открояват имената на "Гучи", "Долче и Габана", "Джорджо Армани", "Версаче" и "Прада".

По време на събитието са планирани общо 39 ревюта, 24 презентации и 10 работни срещи. Най-големите имена на италианската мода ще покажат новите си колекции, а към тях ще се присъединят и няколко чуждестранни дизайнерски къщи, които обичайно присъстват на миланския подиум в лицето на брандове като "Бърбъри", "Вивиан Уестууд" и "Джон Ричмънд".

В събота "Ерменеджилдо Дзеня", "Долче и Габана", "Джил Сандер", "Франки Морело", "Бърбъри" и "Роберто Кавали" ще открият събитието със своите ревюта, а на 15 януари новите си хрумвания за следващия есенно-зимен сезон ще покажат "Ботега Венета", "Емпорио Армани", "Салваторе Ферагамо", "Вивиан Уестууд", "Прада" и "Мисони".

Понеделник пък идва редът на "Джон Ричмънд", "Гучи", "Етро", "Версаче" и "Марди", а в последния ден от проявата идеите си пред публика ще разкрият и стилистите на лейбъла "Джорджо Армани". Националната камара на италианската мода очаква за събитието да пристигнат над 10 000 представители на модния сектор от 23 страни, сред които 450 души са журналисти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти