Спечелете комплект козметика за коса със Syoss и Edna.bg

Спечелете комплект козметика за коса със Syoss и Edna.bg
Снимка: Syoss

Когато жените желаят повече блясък и ярък цвят, фризьорите препоръчват използването на боя за коса.

В подкрепа на дамите идва професионално решение за боядисване в домашни условия - Syoss Gloss Sensation: нежни, ярки цветове, които сбъдват мечтите на много жени за сензационно бляскава коса.

Syoss Gloss Sensation е безамонячна, двойно активна и подсилваща цвета и блясъка крем боя, която видимо засилва жизнеността и бляскавия вид на косата.

Цветни микро частици покриват нежно повърхността на косъма, за сензационен цветови резултат. Предпазен блестящ слой запечатва цвета и осигурява върховен блясък до 8 седмици.

Тя видимо подобрява качеството на косата. Благодарение на грижовната, безамонячна формула с масло от моной, косата е до 70% по-малко увредена.

Сега Syoss и Edna.bg ви дават възможността да спечелите една от 6 невероятни награди - комплект продукти за коса Syoss: шампоан (500 мл) и балсам за боядисана коса (500 мл) и лак за обем Syoss Volume.

Всичко, което трябва да направите, е първо да имате регистрация в сайта (ако нямате, направете си бързо тук), след това да изпратите имейл (озаглавен "Syoss") до edna@netinfocompany.bg с кратък отговор на въпроса: Какво харесвате най-много в продуктите за коса с марка Syoss?

Освен отговора, напишете вашите три имена, години (лица под 18 г., нямат право на участие в играта), от кой град сте, както и актуален телефон за обратна връзка!

Играта ще продължи от днес, 08.06.2016 г., до 23:59 ч. на 15.06.2016 г.

6-те победители ще бъдат изтеглени на лотариен принцип сред всички, изпълнили коректно условията на играта и обявени чрез статия в сайта на 16.06.2016 г.

Пожелаваме ви късмет и успех!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти