Смело с маска на лице

Смело с маска на лице
Снимка: Thinkstock

По принцип повечето жени, когато нанесат маска на лицето, предпочитат никой да не ги вижда и цялата процедура да мине незабелязано.

Все пак всяка дама иска да се показва пред околните във възможно най-добрия си вид, а намазаното със зелена помада лице се е превърнало в клише за тъмната страна на красотата.

От известно време насам едни от най-известните модели на „Victoria's Secret” и други прелестни дами не спират да споделят в социалните мрежи селфита с маски за лице.

Новата мода, ако може така да се определи, е част от желанието на все повече популярни дами да покажат другото си лице – ежедневното, далеч от перфектно, което не е изписано с грим и осветено от прожектори и светкавици на фотоапарати.

Роуз Хънтингтън Уайтли и Миранда Кър са сред най-активните, които показват какво правят, за да поддържат красотата си. Те споделят снимки с маски за лице, с различни смутита и фрешове, които пият, за да поддържат фигура, както и как тренират или правят йога упражнения.

Дженифър Лопес от своя страна няма проблем да се снима без грим и да се покаже така пред милионите си фенове.

Целта на всичко е само една – да се подкрепим взаимно в това, че сме жени, че различните разкрасителни процедури не са ни чужди и че всяка Edna от нас има своите моменти, в които не изглежда зашеметяващо.

Що се отнася до маските за лице, прилагани редовно те са чудесен начин да поддържаме кожата си чиста, подхранена и да я зареждаме с допълнителни витамини и полезни вещества.

Има най-разнообразни маски за лице – почистващи, избелващи, хидратиращи, изравняващи тена и т.н.

Стараем се да ви даваме редовно лесни за изпълнение в домашни условия маски за лице и коса, които да тествате.

Можете да си припомните някои от тях тук.

И споделете – бихте ли споделили ваше "селфи" с козметична маска на лицето?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти