Създадено за А1

Смарт часовниците – аксесоарите, без които скоро няма да можем

Смарт часовниците – аксесоарите, без които скоро няма да можем
Снимка: А1

В днешно време технологиите и модата се преплитат повече от всякога, и не говорим само за хайтек облеклата, които биха спечелили място в гардероба ви. Аксесоари, като смарт часовниците, също са невероятно стилни и практични, което ги прави полезна покупка за всяка модерна дама. Перфектни за ежедневна употреба, интелигентните часовници предлагат удобството да разполагате с цялата си ценна информация точно на китката. От съобщения, през входящи повиквания, до имейли и други известия, тези умни джаджи могат да направят много повече, от това просто да показват часа, а еSIM технологията ги превръща в истински незаменими асистенти.

Какво е eSIM и как работи?

eSIM е новият стандарт при SIM картите, а тенденцията e те да заменят напълно физическите в следващите години. Технологията беше въведена у нас за първи път от А1 и до момента само техните потребители имат възможност да ползват иновативната услуга в България. Както може би ще се досетите, активирането и свързването става изключително лесно – създавате eSIM профил, който съхранява цялата потребителска информация и сканирате QR код, с който да достъпите до данните си.

Сигурно се питате какви са преимуществата на eSIM и бързаме да отговорим – освен възможност да я използвате като втора карта в комбинация с Nano SIM, eSIM ви позволява и да копирате своя номер и на най-новите модели смарт часовници от Samsung, които А1 вече пусна на пазара.

Смарт часовници за него и за нея

Снимка: А1

През месец август А1 пусна на пазара четири смарт устройства на Samsung, които поддържат eSIM технологията.

Стартираме със Samsung Watch3, който е перфектният аксесоар за дамите. Дисплеят му е с ширина 41 мм, а корпусът е с изискан дизайн, в цвят, наречен от производителя Mystic Bronze. Нюансът може да се определи като розово злато. Galaxy Watch3 комбинира производителност на смартфон и водеща технология за здравето в едно първокласно и класическо устройство, като помага да контролирате ежедневните задачи без усилия, грижейки се за доброто ви състояние. Нека деликатният външен вид обаче не ви заблуждава, защото в корпуса се крие процесор Exynos 9110, който успешно се справя с всички сензори и приложения, които са инсталирани на това смарт устройство.

По-големият вариант на Samsung Watch3 е подходящ за представителите на силния пол. С 1,4 инчов дисплей, защитен срещу надраскване с Gorilla Glass DX покритие и корпус от неръждаема стомана, можете да сте сигурни, че смарт часовникът ще издържи и на най-екстремните летни приключения,. Дизайнът на Galaxy Watch3 е изпипан до съвършенство с висококачествена каишка от естествена кожа, която придава още по-изискан вид. Samsung Watch3 е снабден със същия мощен процесор като дамския модел, оперативната памет е 1 GB, а вътрешната памет за съхранение е 8 GB.

Още един чисто дамски модел прави силно впечатление сред предложенията на А1. Това е новият Samsung Galaxy Active2 с диаметър от 40мм. Както подсказва и името му, той е предвиден за физически активни млади хора, които са на „ти“ с най-новите технологии. Нежният му розов завършек пък го прави подходящ аксесоар за дамите, независимо от обстановката.

Защо да изберем смарт часовник с eSIM?

Днес смарт часовниците не са просто аксесоар или продължение на смартфона, а универсален личен асистент с все повече приложения. Ако преди ви се е струвало невъзможно да излезете навън без да вземете мобилния си телефон, то с едно подобно устройство това е напълно постижимо.

Входящи и изходящи повиквания, мейли, чатове и безконтактни плащания са само част от функционалностите на смарт часовниците, от които можете да се възползвате.

Благодарение на eSIM технологията на смарт часовниците можете да приемете обаждания от всяка точка и дори да клонирате номера си на новото си устройство с услугата А1 Extra SIM.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти