Славена Вътова стана модел на училище за гримьори

Славена Вътова стана модел на училище за гримьори
Снимка: netinfo

Една от най-успешните носителки на титлата "Мис България" Славена Вътова засне нова фотосесия.

Кадрите са осъществени в дома на моделката и са по повод първото училище за гримьори у нас - The Makeup School Sofia. Красавицата позира пред фото обектива за първи път, след като роди в края на месец юни.

Главно действащо лице в сесията е и топ гримьорът Диана Стоенчева, която се погрижи за макияжа на миската.

Именно Стоенчева стои зад проекта - The Makeup School Sofia, където е ментор на два класа ученици - бъдещи гримьори.

Преди да се дипломират, всеки един от тях ще се яви на изпит пред представител от IMA London - световна компания, която вече повече от 20 години е гаранция за качество в обучението на гримьорското изкуство, съобщава New Lance Communications.

Получавайки сертификат от тази институция, това е най-високия стандарт на обучение за пределите на страната ни.

За петте си години стаж в макияжа Диана Стоенчева може да се похвали с не малко успехи, за които някои гримьори мечтаят цял живот.

Българката е имала възможността да бъде един от топ гримьорите на Седмицата на модата в Лондон (London Fashion Week), работила е също така за Amanda Wakeley Bridal Show и десетки тв реклами и предавания, сред които рейтинговото Place In The Sun.

Стоенчева е гримьор и по кампании на бранда Armani Exchange, нейн грим е красял и корицата на много английски списания, сред които Style Birmingham. Неотдавна пък я канят да подготви макияжа за участничките в актуалния Britains Next Top Model.

Творческата й дейност се изразява и в работата й с популярни личности, сред които са имената на Шерил Коул от женската формация Girls Aloud, носителката на титлата „Мис Англия“ Даниел Лойд, която също така е една от футболните съпруги в Обединеното Кралство и риалити звезда. Талантливата ни гримьорка е работила и с рок бандата The Vamps, която има над 3 милиона последователи в Twitter.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти