Ще се осмелите ли: Коса, боядисана в лилаво

лилава коса
Снимка: Pinterest

Лилавото в косата отново се завръща. Не мислете обаче, че този смел цвят е запазен само за момичетата под 18, които са готови на всякакви експерименти с косата си.

Нюансите на лилавото са толкова много, че може да се намери подходящ и за вашата коса и тон на лицето, без значение на каква възраст сте.

Още повече, че едно обновяване на визиятя в началото на зимата ще ви помогне да прекарате следващите месеци в по-добро настроение и разхубавени.

Лилавите нюанси можете да постигнете по няколко начина.

Бордо с лилави оттенъци

То се постига лесно и е щадящо за по-тъмните коси. Почти всички марки боя за коса имат в своите цветни каталози червено с лилави оттенъци. Търсете думички като „патладжан“ и „череша“, ако номерацията на боите не ви е силната страна.

За всяка edna от нас има подходящия нюанс лилаво
Снимка: Pinterest

Смели кичури

Някои коси и прически позволяват смели експерименти и акценти като лилави кичури. Може да ги направите в салон или вкъщи. Вече има продукти, предназначени точно за създаване на ярки акценти в косата без много усилия.

Балеаж

Висшия пилотаж оставете на фризьорите. Ще изисква много време и усилия, за да направите косата си в преливащи лилаво-розови нюанси, но си заслужава.

Още за косата: 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент