Ще се осмелите ли: Коса, боядисана в лилаво

Ще се осмелите ли: Коса, боядисана в лилаво
Снимка: netinfo

Лилавото в косата отново се завръща. Не мислете обаче, че този смел цвят е запазен само за момичетата под 18, които са готови на всякакви експерименти с косата си.

Нюансите на лилавото са толкова много, че може да се намери подходящ и за вашата коса и тон на лицето, без значение на каква възраст сте.

Още повече, че едно обновяване на визиятя в началото на зимата ще ви помогне да прекарате следващите месеци в по-добро настроение и разхубавени.

Лилавите нюанси можете да постигнете по няколко начина.

Бордо с лилави оттенъци

То се постига лесно и е щадящо за по-тъмните коси. Почти всички марки боя за коса имат в своите цветни каталози червено с лилави оттенъци. Търсете думички като „патладжан“ и „череша“, ако номерацията на боите не ви е силната страна.

Снимка: netinfo

Смели кичури

Някои коси и прически позволяват смели експерименти и акценти като лилави кичури. Може да ги направите в салон или вкъщи. Вече има продукти, предназначени точно за създаване на ярки акценти в косата без много усилия.

Балеаж

Висшия пилотаж оставете на фризьорите. Ще изисква много време и усилия, за да направите косата си в преливащи лилаво-розови нюанси, но си заслужава.

Още за косата: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти