Сбогом, косопад + безплатен шампоан

Сбогом, косопад + безплатен шампоан
Снимка: Thinkstock

Всекидневният стрес, на който сме подложени, уврежда не само здравето, но и външния ни вид.

Косата има основна естетическа роля за всички нас и поради тази причина косопадът е проблем за мъжете и жените.

Лятото премина, но силното слънце и ултравиолетовите лъчи в комплект с постоянната употреба на пресите за коса и сешоарите са сред най-мощните вредители, които изтъняват и накъсват косъма, след което косопадът вече е налице.

Изследвания показват, че човек губи между 50 и 100 косъма всеки ден, без това да е видимо за визията на косата. Косопадът е един от най-сериозните дерматологични проблеми, който може да подрони самочувствието на всяка жена, особено ако не бъде овладян навреме.

Затова все повече козметични компании се надпреварват да разработват революционни продукти, с които да тушират този водещ дерматологичен проблем и отново да върнат еластичността и бляскавия живот на нашата коса.

Точно с тази цел брандираните салони на италианската верига "Christian of Roma", пълен списък на 440 салона в цялата страна може да видите ТУК, предлагат гама от висококачествени продукти на водещите италиански марки "ALFAPARF", "ROLLAND" и "BES".

Важно е да споменем, че в салоните на "Christian of Roma" на територията на България е обърнато специално внимание на професионалното обучение на обслужващите фризьори, които адекватно могат да терапевтират увредената ви коса на място.

Така ще бъдете много по-спокойни, че грижата за косата ви се намира в сигурни ръце, а ефектът от нея ще постигне максимална ефективност и дълготрайност.

Въпросните три споменати марки са включили последно поколение козметични продукти в своите най-нови серии, за които са използвани нанотехнологични методи, чрез които се възстановява повърхностния слой клетки на скалпа и се активира кръвообращението му.

Благодарение на това, продуктът прониква по-пълноценно в кожата на главата, хидратира, укрепва косъма, намалява косопада и ускорява растежа на нова коса.

Освен това всеки от вас, който закупи лосион против косопад от салоните на "Christian of Roma" в цялата страна, ще получи и безплатен шампоан.

Съблазнителната кампания важи само през октомври, затова не се колебайте да се възползвате от привлекателните й условия.

* По-подробна информация за продуктите на "ALFAPARF", "ROLLAND" и "BES" и промоционалните оферти към тях може да откриете ТУК и ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти