Холи Бери със собствена линия обувки

Холи Бери по време на миналогодишната церемония по раздаването на наградите Златен глобус
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Носителката на "Оскар" Холи Бери вече може да се похвали със своя линия обувки, създадена от немския обувен гигант "Дайхман" (Deichmann). Колекцията е озаглавена 5th Avenue by Halle Berry и ще включва 40 модела летни обувки и сандали с равна подметка и такива на висока платформа. Преди нея моделът Синди Крауфорд също лансира собствена линия обувки за "Дайхман".

"За мен това е като сбъдната мечта. Всяка жена обича да пазарува обувки и мисля, че те са частта от визията, придаваща най-силен акцент и подчертаваща характера на една дама", споделя 45-годишната актриса.

Явно тя обича редица аспекти на модата, защото през 2009-та пусна на пазара и първия си парфюм, носещ нейното име.

"Много сме доволни, че точно Холи Бери е нашият нов партньор, защото е световно призната актриса и модна икона", допълни Хайнрих Дайхман, който е собственик на едноименния бранд за обувки.

В самата телевизионна реклама Бери пробва различни тоалети и сменя няколко чифта обувки, показвайки прекрасно поддържаната си фигура.

"Дайхман" е един от най-големите европейски производители на обувки, а освен с Холи и Синди, лейбълът е работил и с групите Pussycat Dolls и Sugababes.

Новите обувки от серията на Бери ще започнат да се продават от март тази година, а стартовата им цена е 30 паунда.

Да припомним, че само преди броени седмици певицата Черил Коул и актрисата Рейчъл Билсън също създадоха свои колекции обувки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти