Риана и Стела Макартни - дует, но не музикален

Риана и Стела Макартни
Снимка: Getty/Guliver

Риана винаги е обичала модата, както и да експериментира с различни цветове, материи и аксесоари.

В последните години нейният стил се измени от обикновен тийнейджърски до разюздано предизвикателен. Певицата не обича да задържа никакви излишни дрехи по себе си, като по този начин често предоставя на околните щедри гледки на голото си тяло.

И въпреки това модните критици обичат стила на Риана и тя по-често получава похвали, отколкото критики за външния си вид.

Барбадоската красавица е решила да развие вкуса си към модата и да започне да се занимава професионално с това. Ръка й подава не кой да е, а Стела Макартни, която е добре известна в средите на висшата мода.

Стела е решила, че иска да създаде колекция, насочена изцяло към младите и за целта ползва помощта на Риана. Певицата ще я консултира и ще помага в създаването на дрехите и аксесоарите.

За момента няма точна информация кога колекцията ще бъде представена официално.

Стела и Риана се запознаха преди две години и въпреки различията помежду им – едната е улегнала жена, майка на четири деца и върла почитателка на здравословния живот, а другата купонясва до зори, обича да пие и пуши разнообразни субстанции и е много далеч от идеята за семейство, двете се разбират прекрасно и станаха близки приятелки.

Риана винаги е споделяла, че иска да се занимава не само с музика и модата е една от сферите, които са ѝ интересни, така че отношенията й с Макартни могат да й бъдат от полза.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент