Работещо момче

Том Форд е перфекционист и изразява индивидуалността си във всичко, с което се захване
Снимка: Tom Ford

Кристина Гочева

И ние сме склонни да му повярваме след като през последните седмици успя да фокусира вниманието върху себе си, движен от идеята, че всичко опира до това да умееш да изразиш своята индивидуалност.

А това е повече от явно след премиерата на документалната лента The Visionaries: Inside the Creative Mind, на успешната колекция декоративна козметика, на слуха, че подготвя линия за концерна H&M и... на новата колекция унисекс аромати Tom Ford Private Blend, която вече официално е факт и в България, представена от шест аромата.

Енергията на дизайнера е повече от впечатляваща още с постижението от 16 колекции годишно за Гучи (Gucci) и Ив Сен Лоран (Yves Saint Laurent).

Въпреки, че още на първия ден след напускане на модните гиганти през 2004 г., споделя, че календарът му е празен и се чуди кой е той и кой би трябвало да бъде, през 2005 г.

Том Форд започва сътрудничество с козметичната империя "Есте Лаудер". То е изключително ползотворно и е последвано от редица ефектни и запомнящи се лансирания на грим колекции и аромати.

Освободена от условностите на масовите парфюми, колекцията Private Blend олицетворява вижданията на Том Форд и не е поставена в капана на половата определеност.

Вдъхновена от аптекарските бутилки в парфюмерийните работилници, тя дава възможност на всеки вкус да довърши сам личната си ароматна история.

Този материал е специално написан за Edna.bg от Кристина Гочева.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент