Гривните Shamballa акостираха и на българския пазар

Против уроки
Снимка: replica-moda.com

Определено българският народ е доста суеверен, като се започне с връзването на червен конец на новороденото и се стигне до черните котки, хващането за ушите, числата и фаталните дати.

Но талисманите ги е имало, има ги и ще продължават да съществуват, вярваме в тях или не. Сега обаче ще попишем за едни доста по-съвременни варианти на талисманите, а за да не ви държим повече в напрежение ще споделим с вас, че става въпрос за гривните Shamballa, които са разпространен и много носен аксесоар от Джей Зи, Парис Хилтън и Бионсе.

Повечето им модели са изработени от 18-каратово злато и са покрити с диаманти, сапфири или други скъпоценни камъни. Естествено поради този факт и цените им започват от 10 хил. паунда и могат да достигнат до няколко милиона британски лири. За спестяваща бюджета ни радост този тип гривни вече се предлагат и на българския пазар. Моделите са изработени ръчно, а разнообразието от дизайнерски хрумки може да направи този тип бижу подходящо за почти всеки повод. Като цяло цените варират между 20 и 60 лева, само че ''малката подробност'' тук е, че диамантите в нашия случай са заменени с цирконий.

 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент