Създадено за TRESemmé

Прическа като от фризьорски салон? Мисията възможна!

Прическа като от фризьорски салон? Мисията възможна!
Снимка: TRESemmé

Всяка edna от нас носи с гордост короната на женствеността - своята коса. И смело изразява себе си чрез прически, цветове и различна дължина.

Всяка edna от нас е стилна, смела и уверена по свой начин, без да се страхува да се преоткрива отново и отново.

И всяка edna от нас знае кой е най-приятният начин да се почувства още по-красива - като си направи нова прическа.

Знаят го и момичетата от TRESquad - отборът от независими, смели, творчески личности, посланички на бранда козметика за коса TRESemmé.

Снимка: TRESemmé

В момента тe участват във вдъхновяващо предизвикателство, организирано от официалния експерт на TRESemmé Ивайла Станчева. В Instragram профила на марката тя показва различни, модерни прически, които момичетата, а и ние, можем да си направим вкъщи.

Ето какво научихме от тях:

Внимателно изгледай упътването

Човек няма как да се научи, ако не изслуша целия урок, нали? Затова си отдели достатъчно време и изгледай внимателно туториалите. Съобрази прическата със своята коса като дължина и обем, за да имаш реалистични очаквания. Или пък действай смело и смени цялостно визията си - подкъси косата, изсветли я или я оформи по нов, още по-добър начин.

Осигури си необходимите аксесоари

Фиби, шноли, фуркети, ластици, различни видове четки за коса и хубав сешоар - това е арсеналът на стилистите, който трябва да имаш и ти за една красива прическа.

Всеки елемент играе важна роля за перфектния ви външен вид.

Започваме със сешоара. Той трябва да е достатъчно мощен, за да оформя косата ви по желания начин, но и да има студена струя, която помага да задържите косата в желаната форма. Различните накрайници помагат да постигнете желаната форма за наистина безупречни резултати.

Четките за коса също са незаменим помощник - с тяхна помощ придавате обем, изправяте, приглаждате и навивате косата си по мечтания начин. 

За подкрепа на визията използвате фибите и фуркети, а шнолата само по себе си е стилен аксесоар, с който да завършиш тренди видa.

Погрижи се за косата си

Хубавата прическа започва с хубава коса. Неслучайно всяко видео на Ивайла започва с “Измих косата си с тези продукти на TRESemmé”. И всеки път шампоанът, маската и балсамът са различни, защото ролята на козметиката за коса далеч надхвърля само хигиенизиращата част.

Правилно избраният шампоан може да върне блясъка, здравината и плътността на косъма. Балсамът допринася за по-лесното оформяне и защита на косата, а маската може да помогне за възстановяване на увредената коса, да съживи цвета и да я подхрани в дълбочина.

Когато изградите своя режим за красива коса, ще се радвате на истински професионални резултати не само като визия, но и като усещане на косата.

Снимка: TRESemme

Експериментирай смело

Прическите, които експертът на TRESemmé предлага са подходящи за различни типове коси и можеш да намериш вдъхновение във всяко предизвикателство. 

Виж как любимите ни дами от TRESquad отговaрят на предизвикателствата и се включи в тренди вълната с прическите на TRESemmé .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yoana (@yoanaadimitrowa)

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти