Ползи от сухия шампоан

Ползи от сухия шампоан
Снимка: Thinkstock

Сухият шампоан става все по-популярен сред продуктите за грижа за косата.

Той е иновативен метод за почистване на скалпа, обезмасляване и освежаване на косъма.

Този продукт може да ви бъде от голяма полза, а освен това е особено подходящ за дами с мазна коса.

Сухият шампоан се впръсква в косата и й помага да се съживи и освежи по-бързо.
Той е много удобен за прилагане след като сте спортували, пътували или бързате да се подготвите за среща.

Нужно е просто да впръскате в косата си и с помощта на кърпа или на ръце да втриете и масажирате добре. След това срешете старателно косата си и оформете в прическа.

Този шампоан ви предоставя удобството хем да поддържате косата си чиста, хем да се не налага да я миете всеки ден, което я изтощава и изтънява бързо.

След активна тренировка, сухият шампоан може да се отрази чудесно и на тялото ви, не само на косата. Нужно е да нанесете от него на силно изпотените зони и да изтриете с кърпа.

Това разбира се, няма да елиминира нуждата от душ, но поне ще ви помогне да се приберете от залата до вкъщи, без да се чувствате мръсни, потни и миришещи.

Ако сте били на фризьор и сте се сдобили с хубава прическа, отново сухият шампоан ще ви помогне да я задържите за по-дълго време.

Той обаче не може да измести водата и традиционните продукти за коса. Тоест, не може да спрете да миете изцяло главата и косата си, но определено внася разнообразие, а веднъж като свикнете с него, ще започнете да го използвате редовно.

Активните му съставки поемат замърсяванията от скалпа, както и мазнината от косъма, ароматизират и освежават, както и оставят приятен аромат.

Друг плюс е, че нямате нужда от издухване със сешоар, което допълнително изтощава и накъсва косъма, както и отнема не малко време.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти