Актьорите Брадли Купър и Келан Лъц показаха стил на Седмицата на модата в Ню Йорк

Брадли Купър и Келан Лъц пристигат за въпросното събитие
Снимка: Getty/Guliver

След Париж и Милано сериозна част от модния свят се пренесе в Голямата ябълка, където в периода от 9 до 16 февруари се провежда Седмицата на модата в градът, който никога не спи.

През втория ден от дефилетата погледите и фотографските обективи бяха насочени основно към ревюто на щатския дизайнер Томи Хилфигер, който представи мъжката си колекция за сезон есен/зима 2012.

Сред гостите на проявата не останаха незабелязани актьорите Брадли Купър (37 г.) и Келан Лъц (26 г.), които определено показаха стил със своя избор на аутфит. И двамата заложиха на по-класическия силует, като първият се спря на небрежна прическа и тренчкот, а по-младият му колега бе нахлузил каскет в комбинация с вратовръзка, жилетка, блейзер и изтъркани джинси (но без белите маратонки).

Някои от присъстващите дори коментираха, че новата приятелка на Купър в лицето на актрисата Зоуи Салдана (позната ни от "Аватар") е човекът, даващ му ценни напътствия, що се отнася до неговата визия.

До края на модната проява остава да видим и тоалетите на Дона Каран (12 февруари), Каролина Ерера (ден по-късно), Вера Уонг (14 февруари), а през последния ден (16 февруари) от ревютата със своите творения пък ще се отчетат емблематичните дизайнери Ралф Лорън и Келвин Клайн.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти