От цветно по-цветно: Дъга в косата

От цветно по-цветно: Дъга в косата
Снимка: netinfo

За някои хора цветовете на косата могат да бъдат единствено черно, русо и кестеняво.

Но за други цветовият спектър е далеч по-широкообхватен - започва с розово, преминава през лилаво и тюркоазено и завършва с цветни райета върху кичурите.

Вече ви разказахме за актуалния сиво-бял нюанс на косите, особено модерен тази пролет, а сега ще се насочим към друг изключително любим акцент в прическите на известните момичета в Холивуд - коси в цветовете на дъгата.

В нашата нова галерия можете да разгледате кои са популярните актриси и певици, които често преобразяват себе си по нетипичен начин.

Сред най-големите почитатели на цялата цветова гама в кичурите попадат певицата Кати Пери и известната сред тийнейджърите изпълнителка Деми Ловато. 

Но и редица други популярни имена са се възползвали от невъзможните да не бъдат забелязани цветове - като започнем от Риана, всеизвестен почитател на промените във визията, и стигнем до 69-годишната носителка на "Оскар" Хелън Мирън, която реши да освежи прическата си с розов оттенък.

Разгледайте нашата нова галерия и ще видите още от любимите звезди на тийнейджърите, а и не само - Гуен Стефани, Рита Ора, Хилари Дъф, Кели Озбърн, Никол Ричи и др.

Към галерията ➽

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти