Ново амплоа за един от най-успешните мъжки модели

Дейвид Ганди
Снимка: Getty/Guliver

След дълги години на представяне на различни световни марки бельо и дрехи британският модел Дейвид Ганди (34 г.) създаде своя собствена колекция за Marks&Spencer (M&S). Линията се нарича David Gandy for Autograph и се състои от 28 модела на боксерки, слипове и спално облекло.

"Сътрудничеството с голяма британска марка като M&S бе точната задача за мен на този етап. Работим заедно в продължение на няколко години, а колекцията беше като естествено продължение на работата ни", сподели моделът пред списание "Вог" (Vogue).

Ганди в момента е лице на мъжката колекция бельо на M&S. Той следва стъпките на Роузи Хънтингтън-Уайтли, която първо бе модел на бельо за марката, а след това направи и собствена колекция дамско бельо с името Rosie for Autograph.

Нейната колекция се превърна в най-бързо разпродадената в историята на марката. Ако линията на Ганди се окаже печеливша, той обеща да продължи да работи и в тази насока.

"Ще бъда честен. Взех участие във всеки процес - от скицирането на моделите, през избора на платовете и добавянето на личния ми почерк, дори в пакетирането. Беше ми интересно и наистина се забавлявах. С радост бих направил още подобни неща, ако се появи възможност", разкри моделът.

Колекцията David Gandy for Autograph ще бъде пусната в продажба в Лондон на 18 септември, а след това и в магазините на M&S по целия свят.

* Можете да разгледате галерията ни със снимки на Дейвид Ганди тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти