Един от най-известните мъжки модели не се харесва

Дейвид Ганди трудно би се слял с тълпата
Снимка: Getty/Guliver

32-годишният британец Дейвид Ганди, който е сред най-успешните световни модели, разкрива, че не е особено впечатлен от своята визия. Тези негови откровения са поместени на страниците на последния брой на английското списание "Men’s Health", което ще бъде пуснато в продажба на трети май. Ганди е и лице на корицата на мъжкото лайфстайл издание, а ето и кои цитати решихме да щриховаме накратко от интервюто му, дадено за въпросната медия.

"Много съм критичен към себе си. Мразя косата си, формата на устните и носа си."

"Винаги съм бил аутсайдер. Трудно се вмествам в каквито и да било компании и страня от тях, защото никога не съм чувствал, че истински принадлежа към дадена общност."

"В доста отношения знам, че моят ум работи в правилната посока, но не смятам, че имам академични познания, в която и да било област от човешкия живот. Определено нямаше да съм модел, ако например можех да завърша медицина."

модните среди е трудно да създадеш приятелства. Аз се занимавам с тази професия от 10 години и не мога да кажа, че имам близки хора от това обкръжение."

"Перфекционизмът не ми позволява да имам успешна връзка, а на този етап все още предпочитам работата пред жена до себе си. В момента нямам време и за двете, защото държа да дам всичко на човека, с когото ще създам семейство, след като професионалните ангажименти престанат да са моят първи приоритет."

* Дейвид Ганди започва кариерата си на модел през 2002 г. Визията му моментално бива забелязана от италианското семейно и дизайнерско дуо Доменико Долче и Стефано Габана, които го фаворизират, използвайки образа му в десетки свои календари, ревюта и рекламни кампании на парфюми и бельо. Ганди е заставал пред обектива на майстори на фотографското модно изкуство като Марио Тестино и Карл Лагерфелд. Лицето и тялото му са украсявали безброй корици на списания, а сред водещите брандове, които са се доверявали на неговата мъжествена красота са колоси като модните къщи "Ермес" ("Hermès") и "Ерменеджилдо Дзеня" ("Ermenegildo Zegna"). От близо година Ганди пише и собствена рубрика в британския "Вог" ("Vogue").

Вижте галерията ни с фотоси на Дейвид Ганди ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти