Роузи Хънтингтън-Уайтли стана рекламно лице на нов аромат на Burberry

Роузи на червения килим на филмовия фестивал в Берлин
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Роузи Хънтингтън-Уайтли е решила да не изпуска славата от ръцете си. Звездата на Виктория Сикрет (Vistoria's Secret) реши да се пробва и като актриса и измести Меган Фокс от последната част на филма "Трансформърс". Участието й в лентата беше посрещнато много добре от всички, а Роузи доказа, че е също толкова сексапилна, колкото Меган, че и повече.

Сега Хънтингтън е приела предложението на модната марка Бърбъри (Burberry) да стане рекламно лице на новия им аромат.

Парфюмът се нарича Бърбъри Боди (Burberry Body) и бе представен снощи от Роузи в Ню Йорк. Бившият модел и настояща актриса бе избрала да облече светъл дамски костюм с марка Burberry. Външният вид на Роузи нямаше да се отличава с нищо съществено, ако сакото й не беше с остро и много дълбоко деколте, което разкриваше чисто голата й гръд.

24-годишната девойка бе заложила на естествената визия - сресана на път коса и свободно пусната по раменете.

Хънтингтън има връзка с актьора Джейсън Стейтъм, но в последно време се носят слухове, че Дженифър Лопес се опитва да й "открадне" мъжа. Певицата се разведе с Марк Антъни и в момента снима филм съвместно с Джейсън.

Двамата прекарват доста време заедно, но според близки до Роузи тя никак не се чувства застрашена от Дженифър и вярвала в предаността на Джейсън към нея.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти