Създадено за VICHY

Ние никога не спираме, защо кожата ни да го прави?

жена
Снимка: iStock

С наближаването на пролетта усещаме, че стартът на новата година остава далеч зад гърба ни, а ние все още не сме започнали да изпълняваме точките от списъка „Нова година – ново аз“, който си съставихме още през декември с идеята да подобрим някои неща в начина си на живот. Забързани сме, нямаме много време за себе си – ясно, но месеците започнаха да се изтъркулват бавно, но сигурно и е време да отворим страниците и да видим какво си обещахме.

Да спортуваме повече. Доста трудно, предвид забързаното ни ежедневие. Но въпреки че времето е безкрайно малко, за да стигне да свършим всички задачки, трябва да си отворим едно прозорче време за движение. Дори да е да не използваме асансьор или пък да походим малко пеша – времето, прекарано над бюрото и стола в офиса със сигурност не е благодатно нито за фигурата, нито за тонуса.

Да пием повече вода. Колкото и банално да звучи, пиенето на голямо количество вода съпровожда всяка рецепта за тонус, здраве, хубава кожа...и не само. Ако веднъж започнем да си изграждаме този навик, след по-малко от седмица ще стане рутина – колкото повече вода приема тялото, от толкова повече се нуждае.

Да спим повече. Може би една от най-трудно изпълнимите обещания. Често имаме чувството, че и на работа, и вкъщи всичко чака и зависи от нас. От толкова задачи и мисли времето за сън се скъсява все повече и повече, а времето за заспиване се удължава. Сънят е жизненоважен както за психическото, така и за физическото ни здраве.

жена спи
Снимка: iStock

Освен, че няма да се будим с онова неприятно главоболие и сенки под очите, наличието на поне 8 часа сън има изключително благоприятен анти-ейдж ефект.

Да се грижим повече за кожата си. Новата година е перфектно време да вземем мерки за грижа за кожата ни, така че тя да е еластична, мека и блестяща.

Това обещание стана по-лесно с един продукт, който открихме и ще ви издадем малката си тайна за перфектна кожа – ампулите Peptide-C от VICHY. Уверяваме ви – с тях ежедневната рутина за кожата ще се превърне в такова удоволствие, че няма да имате търпение да стане време за тях.

Но ще кажете – ампули за лице, какво е това?

vichy
Снимка: Vichy

Ампулите съдържат ценния Витамин C, който:

  • Предпазва кожата от свободните радикали

  • Предотвратява загубата на колаген в кожата

  • Премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата

Принципът на употреба е лесен – чупите ампулата, слагате пластмасовия накрайник и го стискате леко, като една ампула стига и за сутрешната, и за вечерната ви рутина.

Защо да изберете ампулите Peptide-C от VICHY?

Безспорното качество - освен чистия Витамин С, хиалуроновата киселина и биопептидите, ампулите съдържат и минерализираща вода, която е емблематична за VICHY и с годините е доказала своето действие и ефективност.

Опаковката - изчистена формула, съдържаща 10 съставки, предлагащи най-доброто за вашата кожа без нищо излишно. Кехлибареният цвят на ампулата предотвратява достъпа на кислород, слънчева светлина и замърсяване и така продуктът запазва свежестта си до 48 часа след отваряне!

Ефективност а.к.а „чао, бръчки“! Само след 10-дневна употреба кожата се усеща мека и сияйна, а след месец бръчките са запълнени, а кожата – регенерирана.

Перфектното дуо!

И ако действието на тези ампули ви се е сторило впечатляващо, то комбинацията му с крема Liftactiv Collagen Specialist бързо ще се превърне във вашия отряд за борба срещу бръчките! Обогатен с едни от най-силните дерматологични съставки от естествен произход, кремът придава сила на кожата и коригира признаците на стареене, свързани със загубата на колаген.

vichy
Снимка: Vichy

Така че, ако търсите бърз ефект за сияйна кожа, но държите и на естествените съставки, то това дуо ще се превърне в задължителна част от ежедневната ви рутина.

Да стартираме с изпълняване на новогодишните си обещания!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти