Създадено за Lilly Drogerie

Натурална и неустоима с 5 продукта на страхотна цена

а
Снимка: iStock/Getty Images

Дните стават все по-дълги, а ръкавите все по-къси. По всичко изглежда, че лятото е съвсем близо и е време да помислим за неотразимата си лятна визия.

Небрежна с бяла тениска и къси панталони или с ефирна рокля и плажни къдрици  – както и да избереш да изглеждаш този сезон, красивата, гладка и сияйна кожа винаги ще бъде отлично допълнение към ваканционната ти визия.

За да се сдобиеш с нея обаче, ти трябва помощник. Защото, да си го признаем честно, естествено красивата кожа изисква доста грижи - хидратация, подхранване, ексфолиране и правилните продукти с натурални съставки и произход.

а
Снимка: iStock/Getty Images

Точно като новата серия Velnea Natural с 95% съставки от естествен произход и веган формула.

За да те улесним в избора от нови натурални продукти, с които да се сдобиеш с мечтаната сияйна, хидратирана и мека на допир кожа, подбрахме няколко от любимите ни нови продукти, с които ще ухаеш на лято.

И щом говорим за ухание на лято, няма как да не започнем с Velnea Natural серум за тяло с манго, папая и марула, допълнително обогатен с екстракт от боровинки и Асай Бери, който интензивно подхранва, възстановява енергията и здравия вид на кожата.

а
Снимка: Lilly Drogerie

А когато свърши, можеш да го замениш със серум за тяло с кокосово масло, ориз и боровинки.

Няма как да искаме копринена кожа, без да използваме скраб за тяло. В новата серия на Лили Дрогерие, тя се предлага в 2 разновидности.

а
Снимка: Lilly Drogerie

 

Velnea Natural Detox скраб за тяло с манго, папая и марула и Velnea Natural Detox скраб за тяло с екстракт от ориз и кокосово масло. Малките зърна ориз и кокосови черупки нежно почистват кожата, като я правят гладка, сияйна и готова за абсорбиране на хидратиращ крем.

Кремът за тяло Velnea Natural, обогатен с масло от авокадо и масло от ший, интензивно подхранва, възстановява и защитава кожата от изсушаване. Подходящ е за нормална и суха кожа.

а
Снимка: Lilly Drogerie

Всички тези натурални продукти с аромат на лято и незабравими преживявания може да откриете само в магазините на Лили Дрогерие.

Разгледайте всички продукти от серията тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти