Най-подходящият стайлинг за новогодишната нощ

Наздраве
Снимка: Thinkstock

Биляна Божилова

Новогодишната нощ е изпълнена с надежди, копнежи и мечти за нова, още по-добра година. Да я превърнем в специална с безупречен стайлинг. Сега е моментът да облечете онази невероятна рокля, за която все не намирате повод или да впечатлите с ефектен сет, който не си позволявате да носите в ежедневието.

Изборът на тоалет за новогодишната нощ зависи от мястото, на което ще празнувате, но не съвсем. Само личният стил и най-вече настроението определят как да се облечете за конкретно място или събитие. Така че дори да не е проява на брилянтен стил да носите вечерна дълга рокля в планината или дънки с тениска в изискан ресторант, ако се чувствате в свой стил, чуждото мнение и модните правила губят смисъл.

И все пак, като личност с отношение към модата, не мога да не отбележа, че добрият стил показва класа, колкото и уклончиво да звучи "добър" към стил. Всичко е въпрос на усет и модно възприятие.

Но да не се отклоняваме в модна философия, защото ни очаква поредната бляскава новогодишна нощ. Тази година аз съм в планината и ще заложа на по-семпъл стайлинг, колкото и да не ми е в стила. На вас предлагам няколко визуални предложения, с които ще оберете овациите, където и да празнувате.

Класна дама

Класическо предложение за изискани дами, за които идеалното посрещане на новогодишната нощ започва и завършва в елитен ресторант. Стайлинг трик: освежете роклята с блестящи аксесоари.

Златно момиче

Модерно предложение за жени, които обичат да привличат внимание, но не се чувстват "себе си" в дълга рокля. Стайлинг трик: заложете на цялостна златиста визия, защото е хит за сезона.

Малка червена рокля

Дръзката конкурентка на малката черна рокля е не по-малко елегантна, но доста по-впечатляваща. Стайлинг трик: комбинирайте черно-бял аксесоар за шик визия.

Сребриста феерия

Сребристото е не по-малко ефектно от златистото. Освен това в него има нотка романтика, лесно доловима от нежните момичета. Стайлинг трик: ако мястото позволява, съчетайте сребристата рокля с елегантни сандали.

Диско лейди

За всички момичета, които предпочитат да посрещнат Нова година с луди танци до зори - къси панталонки и топ е възможно най-добрият избор. Стайлинг трик: съчетайте късите панталонки с ботуши за по-секси излъчване.

Черно-бяла рокля

На пръв поглед нищо специално, но всъщност изключително привлекателна. Особено ако е бяла рокля на черни панделки като на снимката. Стайлинг трик: чифт червени обувки ще добавят още шик към визията.

Последен писък

Не става въпрос за филм на ужасите, просто последното ми предложение е толкова модерно, че заслужава да му се посветят не едно, а няколко новогодишни партита. Стайлинг трик: комбинирайте панталон от тартан със сако с пагони за мулти тренд.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти