На лов за добре облечени хора

Ники Илиев и Саня Борисова бяха сред гостите на събитието
Снимка: Broks Vision JCS

Пазаруването си е тръпка, особено като знаеш, че накрая няма да платиш нито лев за избраната стока. За съжаление обаче това не се случва на всеки, а само на част от хората, участвали във финалния етап на месечната инициатива Style Shopping, организирана от Сердика Център. Общо 10 участници бяха упълномощени да обиколят няколко магазина, за да изберат цял набор от дрехи и аксесоари.

Всъщност подборът на състезатели бе извършен от жури, което се спря на такива с по-индивидуален подход към начина си на обличане. Във "Фейсбук" пък бе направена и специална страница, в която всеки потребител можеше да качва своя снимка, за да се бори за финалния избор на кандидати. Така че от останалите 10 души накрая - 8 бяха харесани лично от журито, а двама бяха излъчени от фотосите им в социалната мрежа.

По време на самата модна надпревара, кандидатите имаха на разположение живи манекени, разнообразие от облекла и аксесоари, но само 10 минути, за да успеят да покажат своя печеливш личен усет.

В отбора на оценяващите бяха стилистката Жени Ковачева, модната редакторка на сп. "Космополитън" (Cosmopolitan) Гергана Рангелова и авторката на моден блог Яна Герова. Накрая тримата най-добре справили се участници получиха като награда всичко оново, което беше облечено и обуто върху моделите им.

Сред останалите гости на събитието бяха актьорът и режисьор Ники Илиев, придружен от своята приятелка Саня Борисова, а в ролата на водещ на конкурса влезе актьорът Александър Кадиев, като накрая те тримата също отличиха свой фаворит сред десетте състезатели.

Магазините, които се включиха в инициативата бяха Nike, Esprit, Terranova, Mango, Deichmann, Yona, Converse, Celio*, Calliope, Promod, Orsay и Andrews Fashion Studio.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти