На какво ухаят звездите?

Британската актриса и модел Роузи Хънтигтън-Уайтли е лице и на новата, по-лека версия на емблематичния вече парфюм Burberry Body
Снимка: Burberry

Кристина Гочева

След като рекламният клип на най-женствения аромат за всички времена Chanel N ° 5, буквално взриви интернет пространството, революционно представен от мъжката перспектива на самия Брад Пит, за да остане в историята като първия дамски аромат, чието рекламно лице е мъж, си струва да направим обзор на сезона, за да видим кои други звезди отъждествиха лицата си с известни аромати.


Безспорно внимание заслужава магнетичността на Натали Портман за Miss Dior Le parfum. Нейното елегантно, но естествено излъчване, носи хармоничен баланс между романтичната невинност и безразсъдната дързост.

Панделката, с която през 1947г., мосю Диор облича своя първи Miss Dior аромат и днес тежи на мястото си като символична връзка между минало и настояще, неразривно свързано с модата.

Съблазняващата аура на този аромат завладява с ориенталски полъх на амбър и пачули, уловени в топлата прегръдка на ванилия и българска, и турска роза абсолю.

Изтънченото присъствие на Гуинет Полтроу и внушението за изчистена елегантност, което Boss Nuit Pour Femme носи, с нотки праскова, бели цветя и сандалово дърво, са инспирирани от малката черна рокля и въздействащо допълнени от музиката на Моби (Ричард Мелвил Хол) Lie Down In Darkness.

Британската актриса и модел Роузи Хънтигтън-Уайтли е лице и на новата, по-лека версия на емблематичния вече парфюм Burberry Body. Burberry Body EDT приласква сетивата със хрупкава зелена ябълка, съблазняващ чай, кашмеран и кадифена ванилия. Специално за първата годишнина на аромата е изработена и лимитиранта версия Burberry Body Rose Gold.

Gucci Premiеre е способен да извади на показ звездата скрита във всяка Edna жена. Вдъхновен от вечния блясък на Холивуд и съвременната икона - Блейк Лайвли, този нов аромат е покана да си подарим няколко мига от славата, която звездите преживяват на червения килим.

Парфюмната вода Gucci Premiere с флорално-дървесен характер  е поредната успешна премиера за Лайвли  - холивудското попълнение в ароматната алея на славата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти