Модна тенденция при банските за този сезон

Модна тенденция при банските за този сезон
Снимка: Thinkstock

Ако се чудите какъв да е новият ви бански, то замислете се за цял. Според нова анкета, направена сред дамите, целият бански костюм е за предпочитане в този сезон.

Етностилът и пъстрите цветове са много актуални за лято 2014, а предпочитаните цветове са синьо, жълто, оранжево, зелено.

Повечето дизайнери залагат на изчистените кройки, които позволяват красотата да плата да изпъкне. Не се пренебрегват и интересните кройки с тънки презрамки, полуоткрит корем или гол гръб.

29% от анкетираните хора биха работили през почивните дни в продължение на един месец в замяна на още една ваканция на плажа всяка година.

Събирането на тен продължава да бъде любимото занимание на плажа, а и как да не е – да се излегнеш удобно с книга или коктейл (или пък и двете wink) в ръка и да се наслаждаваш на морето. 

Разходките по плажа, волейболът или други подобни активности обаче не отстъпват в класацията за най-приятни занимания на морския бряг.

Интересното обаче е, че анализът на отговорите в анкетата показва, че германците предпочитат да се пекат голи.

31% от анкетираните пък споделят, че избягват да публикуват в интернет снимки от ваканцията си, за да не си навлекат завистта на приятелите. 18% пък споделят снимките си именно, за да накарат другите да им завиждат.

Най-важното обаче е да се постараете да имате незабравима ваканция, след която да се чувствате отпочинали и заредени с добро настроение и енергия. И не на последно място – да не си причините някое слънчево изгаряне.

Освен болезнено, то може и сериозно да увреди кожата. Затова никога не пренебрегвайте слънцезащитата. Припомнете си какво сме ви писали за нея тук.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент