Мода и приключения на път

Мода и приключения на път
Снимка: HM

H&M отново се съюзява със световно известния музикален фестивал Coachella Valley Music and Arts Festival, създавайки съвместна колекция облекла за момичета и момчета #HMLovesCoachella.

Вдъхновявайки се от идеята за приключенията по време на път, H&M постига една неповторима стрийт колекция, подправена с игривост, лекота и чувство на принадлежност

Колекцията съчетава емблематични модели и неподправена свобода. Настроението, което създава, насърчава за изразяване на собствен стил, комбинация на различни елементи и споделяне на послание за лекота е безгрижие.

За момичетата колекцията включва блузи с фолклорни елементи, топове с мъниста и ресни, гащеризони с ярки принтове, срязани дънкови панталонки и задължителните шапки с периферия, слънчеви очила и боти.

Ключови предложения за момчета са тениските с принт и контрастиращите ризи, бермуди и дънкови панталони.

„Обожаваме Coachella, защото уважаваме демократичния дух и пристрастяващото изживяване, които създава. За нас Coachella позволява да изразим енергията си чрез модата и музиката, и именно това демонстрираме с колекцията си“, коментира Рос Лийдън, дизайнер в H&M.

#HMLovesCoachella влиза в магазините по целия свят на 31 март, както и онлайн.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти