Митично олио за коса

Митично олио за коса
Снимка: netinfo

Скъпи приятели,
L'Oreal Professionnel ви кани на първия ред на една премиера, която всъщност е и едно голямо завръщане.

Хилядолетия наред натуралните масла са били ценен инструмент да поддържане на здравeто и красотата. Днес те се завръщат триумфално в златистия флакон на Mythic Oil - универсален продукт за коса от L'Oreal Professionnel. Това е нова категория продукт, който предлага разкрасяващ жест за всеки тип коса.

Митичното олио носи легендарното богатство на традиционните ориенталски масла и аромати, но съчетани с неповторима лекота. То се разтваря във водата и попива мигновено в косъма, като прави косата мека и блестяща, без утежняване. А вие сте сред първите не само в България, но и в Европа, които L'Oreal Professionnel кани да се докоснат до безценните му качества. Използвайте го според собствените си навици и предпочитания:

- върху чиста и мокра коса като грижа без отмиване по дължината и краищата
- преди сешоар за по-издръжлива прическа
- като финален жест след сешоар за блясък и контрол
- върху суха коса като жест за блясък и срещу накъдряне

Mythic Oil дължи нежното си действие на маслото от авокадо и олиото от гроздови семки, вдъхновени от ориенталските тайни за красота. Моментално попива, като оставя усещане за лекота и контрол.

Преди дни Митичното олио бе представено на 30-ина топ фризьори, които да тестват качествата и възможностите му. Сега то е във вашите ръце - насладете му се преди всички останали бъдещи фенове на този митичен продукт от L'Oreal Professionnel!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти