Къс топ в актуални летни комбинации

Къс топ в актуални летни комбинации
Снимка: Diane von Furstenberg, Alexander McQueen, Balenciaga

Биляна Божилова

Къс топ или т.нар. на езика на модата "crop top", е сред най-модерните дрехи през лято 2014. След временното отсъствие от модната сцена, едно от най-сексапилните летни предложения отново е на модния връх.

Манията по късите горни дрехи, които показват цялото коремче, вилнееше с пълна сила в моите тийнейджърски години. Докато изведнъж стана крайно демоде и спряхме да дефилираме по гол пъп. И ето, че модното колело отново се завъртя, и пак късият топ е супер актуален.

Разбира се, всеки нов моден тренд пристига не само като "добре забравено старо", но и с иновативни елементи. Късият топ, независимо от модела, е ултра къс, но долната дреха (панталон, пола) е с висока талия.

Какъв къс топ в какви актуални комбинации ще носим през лято 2014?

Тип тениска или риза с права пола

Изключително модерен вариант, подходящ както за офиса, така и за свободното време. Скъсената и вталена тениска в комбинация с права пола, подчертава извивките на фигурата, оставяйки открита секси областта над пъпа. Вариантът с къса риза запазва елегантността на визията, въпреки подчертания сексапил.

Тип сутиен с разкроена пола

Едновременно женствено и много секси предложение за по-дръзки момичета. Малката талия е задължителна, разкроената пола ще прикрие евентуални недостатъци на фигурата в долната част. Сутиенът в тази комбинация е в разнообразни модели, повечето във вид на бюстие с асиметрични елементи.

Бюстие с панталон

Сексапилът на бюстието с класиката на панталона – съвършената шик комбинация. Ако заложите на модерните панталони с ниско дъно, ще получите още бонус точки за стил. А за съчетаването на бюстие с панталон в еднакъв десен ще ви разкажа малко по-подробно като следващ тренд.

По-модерният костюм

Класическият костюм сако и пола/панталон е за традиционалистките, които предпочитат или се налага да носят официално облекло. Костюмът от къс топ и пола/панталон е актуалният вариант за лято 2014. Комбинацията е секси, подчертаваща силуета.

Със закачливи надписи

Свежо лятно предложение за момичешко излъчване. Изразяване на послание с езика на модата. Късият топ с надпис е за спортни натури, които обичат да се забавляват.

На воали

Доминация на женствеността. Воалите създават една романтична ефирност, която е много търсен акцент в лятното облекло.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти