Критикуват Кейт Мидълтън за начина й на гримиране и обличане

Лошо ли се гримира Катрин?
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Истерията около сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън сякаш още не е отшумяла. Интересното обаче е, че всички погледи са вперени не в друг, а в младоженката.

Катрин, херцогиня на Кеймбридж, не спира да буди дискусии с всяко едно свое появяване пред медиите. Всички се надпреварват да обсъждат тоалетите, фигурата, прическата и целия й външен вид.

Колкото са хвалбите, толкова са и критиките. Според мнозина Катрин не се облича особено подходящо, или пък е прекалено слаба, или има нужда да си боядиса косата и какво ли още не.

Кели Озбърн наскоро се изказа в шоуто на Джей Лено, че херцогинята на Кеймбридж не бива да се появява с една и съща рокля повече от един път. Според Кели социалната роля на Катрин не е никак лека и в замяна на това, че всички я гледат под лупа и трябва да спазва строг етикет, дукесата може да си позволи поне по една нова рокля всеки ден.

Сега нова критика към външния вид на Катрин отправи небезизвестната дизайнерка Вивиан Уестууд. Кралицата хулиганка или кралицата на пънк модата, както я наричат критиците, е споделила в скорошно интервю, че съпругата на Уилям изглежда много "обикновено" и прекалява с черния молив около очите.

Цитирана от Дейлимейл (Dailymail.co.uk), Вивиан казала следното: "Мисля, че тя има проблем с гримирането на очите си. Плътната очна линия я кара да изглежда прекалено фрапираща. Спокойно може да ползва сенки за очи или пък да не слага никакъв грим."

Уестууд не е единствената, която критикува Катрин за прекалено силния черен молив около очите. Няколко известни гримьори, включително Рейчъл Ууд и дизайнерите Виктор и Ролф, са изразили мнение, че Кейт трябва да смени стила си на гримиране.

Известно е, че херцогинята не ползва услугите на гримьор. Тя не обича да променя нищо в стила си, затова и отказа да е с вдигната коса в деня на сватбата си, както повелява кралския етикет. Катрин се харесва с ясно очертани с черен молив очи и разпуснати свободни по раменете коси. Стилът й на обличане е класически, дрехите й са в един, най-много до три цвята и почти никога не включват флорални или други десени. За аксесоари дукесата ползва шапки.

Единственият сериозен проблем са килограмите на Катрин. От сватбата насам херцогинята е отслабнала толкова, че дори съпругът й принц Уилям бил загрижен.

Колкото и критики да отнася, Катрин безспорно се превръща в любимка на народа и на медиите. Където и да се появи, всички гледат нея и малко са тези, които си позволяват да я критикуват за стила й на обличане и гримиране.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти