Кой ще бъде цветът на 2014 година?

Кой ще бъде цветът на 2014 година?
Снимка: Thinkstock

Любимият цвят при избора на официални тоалети на първата дама на Щатите – Мишел Обама, бе избран за цвят на 2014 година.

Да, става въпрос за всички сияйни вариации на лилавото.

Според експертите колористи теменуженият цвят символизира желание към нови приключения. Той отключва креативността, иновативността и амбицията.

Първата дама на Америка, която бе отличена за най-добре облечена знаменитост, вече е осъзнала силата на лилавия цвят. Тя умело го вплита при подбора на своите дрехи за обществени събития. Госпожа Обама има нескрит интерес към бижутата със скъпоценни камъни, които също много добре се открояват на фона на тази вълнуваща краска.

Следвайки нейния пример, много водещи марки също залагат на сигурното във всяка следваща нова колекция.

Според модните дизайнери това е нюансът, който пасва чудесно на всякакъв тип кожа и визия – независимо дали дамата е с руса, кестенява или черна коса, независимо дали е с по-светъл, или по-тъмен тен.

За да изглеждате максимално елегантно, стилистите съветват да комбинирате дрехите си в този тон с шоколадово кафяво или бордо.

Ако ви предстои покупка на рокля за празниците и все още не сте избрали какъв ще бъде нейният цвят, не се колебайте. Верният отговор е лилаво. Така визията ви ще бъде като на Edna същинска Първа дама!

Представяме ви няколко примера как съпругата на американския президент Барак Обама носи лилавото, а вие сами ще решите как да го накарате да заблести върху вас за съответния повод.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти