Мишел: Жените трябва да носят дрехи, в които се чувстват добре

Мишел: Жените трябва да носят дрехи, в които се чувстват добре
Снимка: Getty/Guliver

За втори път първата дама на САЩ Мишел Обама грейна на корицата на американското издание на сп. "Vogue". Този път облечена в синьо.

Тя дава интервю за списанието, в което говори главно за брака и двете си дъщери. В априлския брой, който ще излезе на пазара на 26 март, Мишел е заснета от Ани Лейбовиц в синя рокля без ръкави на Рийд Кракоф, един от нейните любими дизайнери, и разбира се, с вече прочутия ѝ бретон.

Преди Мишел Обама само една друга първа дама се беше появявала на корицата на модната библия, Хилари Клинтън през декември 1998 г. Но нито една първа дама не е грейвала на корицата два пъти, въпреки че на страниците на месечното списание нерядко се появяват жени политици.

49-годишната първа дама на САЩ, която е интервюирана заедно с президента Обама, позиращ с нея в Червения салон на Белия дом, говори малко за мода, а повече за двете си дъщери – 14-годишната Малия и 11-годишната Саша, и за съпруга си, когото опитва да научи на "търпение и спокойствие".

"90% от разговорите ни са за дъщерите ни. Какво правят? Коя има тренировка? Какъв празник за рождения ден е планиран?", разказва Мишел и допълва, че иска те да имат колкото е възможно по-нормално детство.

"Нашата работа е преди всичко да сме сигурни, че семейството ни е заедно. Имаме малки деца, те растат всеки ден. И двамата бяхме искрени, когато казахме, че приоритет номер едно за нас е семейството ни да е заедно", казва първата дама на САЩ.

Тя все пак говори и за мода.

"Винаги казвам, че жените трябва да носят дрехи, в които се чувстват добре. Винаги опитвам да правя това. Ако се чувствате добре в дрехите си, контактите с хората стават лесни и това ги предразполага", споделя Мишел Обама.

Тя се появи за първи път на корицата на "Вог" в яркочервена рокля без ръкави на Джейсън Ву през март 2009 г., два месеца след идването й в Белия дом. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти