Създадено за Eucerin

Коя е Габриела Стратиева и защо се радваме, че я има

Свикнали сме да определяме за популярни онези хора, които "ги дават по телевизията". В днешно време обаче телевизията е само един от многото канали, по които човек може да стане известен, да има почитатели и разширяваща се аудитория.

И е достатъчно само да имаш енергия, характерно присъствие и нещо ново и интересно, което да кажеш.

Разбира се, говорим за социалните медии. Най-младата от тях - Tik Tok крие в себе си възхитителни съкровища като момичето, с което искаме да си срещнем днес - Габриела Стратиева.

Изпъкна сред останалите заради естественото си поведение, остроумни и находчиви коментари и любовта си към Захари Бахаров, която споделяме и ние. Но не известният актьор е темата на разговора ни днес, а тя - Габриела Стратиева, олицетворение на младостта такава, каквато я разбираме ние - смела, умна, находчива.

Коя е Габриела Стратиева всъщност? smiley

Коя е Габриела?! Ето ме, тук пред вас. Едно симпатично момиченце, на 22 години, от Бургас. Ако трябва сериозно да отговоря, не мога. Този въпрос някак си ме кара да се чувствам сякаш трябва да бъда нещо конкретно, а аз не харесвам определенията и рамките. Обичам да се изследвам, да чувствам, да мисля. Търся се. Като се намеря, може би ще успея да отговоря коя съм. За момента можем да кажем, че съм един съд, пълен с най-различни усещания и емоции.

Направо не можахме да повярваме, че попаднахме на добре изглеждащо, добре мислещо, добре ползващо иронията и самоиронията момиче само на 22 години. Има ли и други като теб в Tik Tok?

Много благодаря за милите думи. Радвам се, че ме виждате така. В началото се притеснявах, че може би някои ще ме намират за странна, но то това е хубавото на социалните мрежи, че всеки си намира аудиторията. А на въпроса, дали има и други такива хора в Tik Tok - със сигурност, просто още не са се престрашили да ни се покажат.

Често ми пишат, че виждат себе си в мен. Мисля, че това е достатъчно красноречив факт.

С какво се занимаваш извън социалните мрежи?

Извън социалните мрежи съм студентка. Залягам над учебниците и ученето заема голяма част от времето ми.

Изглеждаш супер добре и без грим, но едва ли е само защото си нахално млада. Как се грижиш за кожата си?

Ама много комплименти, благодаря. Истината е, че ми липсва постоянство в почти всичко, включително и в грижата за кожата. Гледам да я оставям да диша и не я натоварвам с много продукти, но не се разделям с хидратиращия си крем и слънцезащитата, без значение сезона. Понякога се глезя и с ниацинамид, или ретинол. Да чукна на дърво, освен от суха кожа от друго не мога да се оплача.

А през зимата променяш ли нещо в този режим? Май няма възраст, на която жените да не се оплакват от суха кожа и краката им да не белеят леко след баня. При теб как е?

a
Снимка: NetInfo Company

През зимата засилвам хидратацията, иначе нещата излизат извън контрол. Този сезон се доверих на Eucerin, по-специално на тяхната UreaRepair Plus серия. Използвам пяната им за лице и тяло, както и лосиона за тяло. Пяната е разкошна, аз вече и в Инстаграм споделих първи впечатления за нея - почиства деликатно лицето и тялото, в същото време кожата остава мека и го няма това усещането за опънатост. А лосионът за тяло ми е пръв помощник в първите 5 минути след горещия душ, който си причинявам на, без това, сухата кожа. Оставя усещане за хидратация, най-рано до следващия горещ душ.

Допада ми и заради това, че съдържа естествени хидратиращи съставки - серамиди, уреа и липиди, които де факто се съдържат в кожата, а продуктът само възстановява липсите.

Разпознават ли те по улиците? Идват ли да ти говорят непознати, които те следват в Tik Tok?

Горе-долу по това време миналата година си направих Tik Tok и един приятел тогава ми каза: "Ще видиш, ще започнат да те разпознават по улиците". И аз с насмешка му казах "Със сигурност!", защото ми звучеше наистина невъзможно. А всъщност, към днешна дата все се по-често ми се случва да ме разпознават и да ме питат:

Ти си от Tik Tok нали-и-и? И е приятно… приятно е да знаеш, че си останал в съзнанието на някого, че може би си го разсмял. За мен това е смисълът на социалните мрежи.

Какво още трябва да знаем за Бургас, освен че в него сте родени ти и Мария Бакалова и само през лятото ли си заслужава да се види морето?

За Бургас, каквото и да кажа няма да е достатъчно. Трябва да се види, поне един път за един живот. А като човек, закърмен с морето, можете да ми се доверите, че през зимата е още по-красиво - едно такова кафяво синьо. Като застанеш пред него, те удря страшна меланхолия и в същото време - усещане за дълбока смиреност. Така ми действа на мен. Видиш ли зимното море, не можеш да останеш безразличен и никога повече няма да усетиш лятното море по същия начин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти